
şu var ki gezdirilecek bir harici diski o kadar büyük almak saçma. paylaşılacak şeyler bu kadar çok mu :) bende 500 var (ve emin olun video ile çok uğraştığımdan dolması çok kolay) ama halen 60 gb boş. sadece müzik ve başka yerlerde de yedeği olan fotolar falan var. bir de çeşitli program installları. disk şans işidir. kedilerim 1 haftada 10 kere düşürdü. bişey olmadı. sırt çantamda da kılıfsız gezer sürekli. ama belli olmaz şimdi düz dururken bozulabilir.
2 çeşit hard disk vardır. bozuk olanlar ve henüz bozulmamış olanlar.
küçük kapasite alın. bozulursa daha az ağlayın. hem de başka yere yedekleme şansınız olsun.


benimki bi' kere 1,5 metreden falan düştü, üstüne bi' ara başka şeye sinirlenip yumruk vurdum, hırsımı ondan aldım. hala takır takır çalışıyor mazlum. sakınılan göze çöp batar. rahat kullanıcı her zaman kazanır.


noel baba gibiyim bu ara, herkes bir şeyler alıp gidiyor bilgisayarımdan. 32 gb toshiba flash alıcaktım fakat aradaki fiyat farkı çok değil, bari almışken 1tb alayım, şişireyim de şişireyim diyorum. kediler hdd'lerle oynamayı seviyorlarsa hemen vazgeçeyim zaten, 55 ekranı düşürüp, düşürdüğünü bile fark etmeyen iki tane 7 kiloluk canavarım var.
bilemedim. biraz daha düşüneyim, teşekkürler.
