yapmak ya da güçlendirmek, geliştirmek için evde yapılacak en iyi hareket nedir?

aldığım bir ilaçtan dolayıdır ki memem büyüdü sanırım. spor salonuna gittim bir ay kadar, 3 hafta önce bıraktım, bırakmamla beraber kollar da hafiften incelmeye başladı. diyorum ki tişörtün içinde kaybolup gitmeyen kol ve bu kolu geliştirmek için yaptığım hareketler ile daha çok büyümeyen meme için ne yapmalı? şınav çekmek meme büyütür mü mesela?
mantığım yanlış mı? bunu da sorayım aynı zamanda pek anlamam bu işlerden

 

memenizde yağ dokusu mu oluştu, nasıl bir büyümeden söz ediyoruz? göğüs kaslarınızı çalıştırmanın zararlı olmaz yağ dokusu oluştuysa bile biraz daha doğru düzgün durur.

cro magnon

yağ dokusu mu bilmiyorum, saç dökülmesi ile ilgili kullandığım ilaç yüzünden olabilir diye düşünüyorum.
kendisi proscar; testestoron hormonunun dth'ye dönüşmesini engelliyor, işte östrojen hormonları ardından meme büyümesi gibi bir hikaye var tam hatırlayıp tanımlayamadığım, bundan kaynaklı bir büyüme.

dieselsingle2

bu kitleyi hareket ettirip sıkabiliyor musunuz sonuç olarak yoksa yağ gibi kontrol edemediğiniz yumuşak bir kitle mi?

her halükarda, göğüs çalışmanızın herhangi bir zararı olmayacaktır, aksine, göğsünüzü doğru düzgün bir şekle sokar.

cro magnon

sizin durumunuz jinekomasti olabilir bunu nette arastirin meme buyumesi hic hayra elamet degildir , body cilerin korkulu ruyasidir hele ki hormanal bir sey kullandiysaniz jinekomastiyi tetiklemis olmasi cok buyuk bir olasilik.

goguslerdeki yaglari yakmak oldukca zor bir ister hele ki meme ucuna dogru olan yaglar gobekten bile zor yakilir, tavsiye edecegim hareket polaris ya da diger ismiyle butterfly dir bu hareket gogusu sikistirip yaglarin yakilmasina yardimci olur.

madworld

evet biraz ondan şüpheleniyorum ama memeyisıktığım zaman sert oluyor, yani yağ yok. hormonal kullandığım şey bahsettiğim ilaç, proscar ve etkileri arasında bulunabiliyor.

kastığım zaman sert olması;

"Üç ana tipi vardır: Glandüler, mikst tip, lipomatöz. Glandüler tipte büyümeyi gerçek meme dokusu sağlarken, lipomatöz tipte ise yağ dokusu artışı oluşturmaktadır. Mikst (karışık) durumda ise hem bir meme dokusu artışı vardır, hem de yağ dokusunda artış bulunmaktadır.Genellikle mixt tip karşımıza çıkmaktadır."

alıntısıyla incelediğimiz zaman meme dokusudur diyebilir miyiz? yoksa kas dokusu ama yaptığın hareketlerden dolayı fazla gelişmiş midir deriz?

dieselsingle2

ne kadardir spor yapiyorsunuz ki? ne kadar kas olsa da orasinin oyle sertlesmesi cok cok zordur kac seneden beri body isi icindeyim. soyle ki 1 ayi birakin 1 yil bile body yapsaniz gogusleriniz daha yeni yavas yavas biraz buyumeye baslar max 4-5 cm bir yilda buyur eger ki bir takviye kullanmiyorsaniz. sizin durumunuz kas ile yapilacak bir sey degil hem de bir sertlik var diyorsunuz.

steroid kullanan arkadaslarimin meme ucunda boyle lokal sertlesmeler buyumeler oluyordu ne yazik ki. uzunca bir zaman boyle urunler kullanmayi kesince kendi kendine bu sertlesmenin kayboldugu arkadaslar da oldu iyice kadin memesine benzemeye baslayani da oldu. bence bir doktora gorunmenizde bir fayda var.

madworld

1 ay kadar yaptım sadece, daha öncesinde spor geçmişim yok. bu yaptığım bir ay'da öylesine idi, pek ciddi birşey yapmadım.
yaklaşık bir yıldır kullanıyorum ilacı da.
bilgiler için teşekkürler, bir gözükeyim doktora.

dieselsingle2
1

mobil görünümden çık