selamlar,

Bahçelievler civarlarına taşınacağımız için eşimle beraber marina şubesine gitmeyi düşünüyoruz. bilenleriniz var mıdır? nasıldır burası? yani güzel ve kaliteli bir yer olduğunu zaten biliyorum ama sistemi nasıldır? paket paket mi satılıyor? aile paketi gibi şeyler mevcut mu?

sahibinden.com'dan devredilen üyeliklere baktım ama ~10 yıllık üyelikleri devrediyorlar 10000TL'ye. yıllık olarak ödenemiyor mu bu üyelikler?

bilenlerden yardım bekliyorum ve iyi akşamlar diliyorum.

 

istanbul'u bilmiyorum ama ankara şubelerine üyeydik bir aralar, sanırım belli bir fiyat politikaları yok çünkü aynı pakedi çok farklı fiyatlara sattıkları oluyor. "bir tanıdığıma bu fiyatın çok altında fiyat vermişsiniz, söylediğiniz fiyat pahalı. başka yere bakalım o zaman." falan deyince müdürümüzle konuşalım belki biraz indirim yapabilir deyip indiriyorlar. belli bir standart yok fiyatlarında. aile pakedi gibi bir şey var ama çocuklar için yaş sınırlaması var.

kısacası ben pek profesyonel çalıştıklarını düşünmüyorum işletme konusunda ama aletler, havuz falan iyidir.

kayranin kedisi

marina ya hidiyor bir arkadaşım. senelik 3 milyara yakın bir meblağ söylemişti. yarın detaylı sorarım, akşam da gitcek bilmediklerinizi sorar. unutmayayım diye yazdım buraya, yarın takip ederken hatırlarım.

pyro clustic flow

nautilus 150 TL (idi 2010'da)

carnicero

şikayetvar.com'a girip bakabilirsiniz. ben orada hakkında yazılanları okumuştum. sanırım herkese farklı fiyat veriyorlar. yutturabildiklerine kaktırabildikleri kadar kaktırıyorlar anladığım kadarıyla. kurumsal murumsal hikaye yani, mantık esnaf mantığı. siz de girip okursanız daha sağlıklı fikir edinebilrisiniz.

uckac
1

mobil görünümden çık