Arkadaşlar, ev kitaplığımı düzenlemek, kitapların envanterini tutmak için bir kütüphane programı arıyorum. Adı, yazarı, yayınevi, basım tarihi-yeri, türü, konusu gibi temel bilgileri içeren bir datalama yeteneğine sahip olmalı bu program. Lütfen bir el atın.




 

Small Library Organizer Pro, v2.6
böyle bişey var ama ne kadar istediğin gibi olur bilemiyorum.

i1105.hizliresim.com

in search we trust

google araması yapıp gelen sonuçlardan tatmin olmadığını düşünerek bu tip birşeyi kendi kullanımına uygun olarak yapabilmek için acsess kullanabilirsin sanırım. tabii bu offline olmasında ısrar ediyorsan bir seçnek. online olmaı sorun değilse goodreads.com veya neokuyorsun.com seçeneği iyidir. özellikle ilk seçenekte bir kitabın birden fazla versiyonu eklenebiliyor yani elinizdeki basımlara kapaklara uygun bir listeleme yapabilirsiniz. neokuyorsun.com'u en son eytera bea diyerek bırakmıştım, son hali nedir bilmiyorum, eksiklikleri olan ama geliştirmeye açık bir platform. türkçe olması da ingilizce bir site ile uğraşmak istemezseniz artı bir durum.

cinna monster

arkadaşlar, accesste hazırlanan basit bir şey benim işimi görür. mevcut şeylere bakındım. ya linkler bozuk ya da saçma sapan siteler çıkıyor. bu forum sitelerine deliriyorum zaten. evdeki kitaplığım için böyle bir program arıyorum. kullananlar varsa benimle paylaşabilirler mi?
access kullanamıyorum, bilsem kendi datamı oluşturacağım ama?? yok işte.

lazarus

nick ile çok uyumlu bir soru olmuş, belirtmeden geçemiyorum.

(bkz: lazarus librarus)

espandon
1

mobil görünümden çık