mekanı bilen var mı? sahne önü 5000 kişiymiş, o kadar kalabalık bir sahne önünün pek bir özelliği olmaz diye düşünüyorum, yanılıyor muyum? bir de orada geçen sene organizasyona giden bir arkadaş dedi ki, mekan geriye doğru eğimliymiş. yani sahneye uzak kalanlar çukurda kalıyor gibi oluyormuş. o yüzden kesin sahne önü al dedi. doğru mudur bu? hala öyle mi ki? mekan hakkında bilgisi olanların detaylıca bilgilendirmesi şahane olur.

bi de konser biletleri bitiyor mu? ilgi nasıl? şöyle 10-12 gün sonra bilet kalır mı ki?


 

geçen seneki sonisphere'de adam gibi reklam bile yoktu, ben konserden 3 gün önce taksimde bir duvarda 3-4 afiş gördüm o kadar. ama bu sene metrolarda falan büyük reklam vermişler, bilet satışları pek parlak değil fiyat nedeniyle

dampire

mekanla ilgili değil ama bir anımı paylaşayım. seneler evvel iron maiden gelmişti (sanırım 1998 gibi) ve sahne önündeydim. badigardlardan biri bana gitaristin penasını vermişti. böyle sürprizler olabiliyor, sahne önü ve iron maiden denince aklıma bu geliyor.

african rain

eğim konusunda bilgim yok ama 5000 kontenjan fazlaymış biraz. en güzel çözüm saatler öncesinden gidip önlerde yer kapmak.

sahne önü mü genel mi dersen de paran varsa tabii ki sahne önü derim.

halitkin

sahne önünün 5000 kişi olduğu bilgisi gerçek mi? zaten o mekanın kapasitesi ne kadar ki sahne önü 5000 kişi olsun? çok komikmiş, o fiyata hayatta değmez. seyircilerin olduğu alanın eğimli olması gibi bir durumu ise görmedim ben, vardıysa da hissedilir boyutta değil. biletlerin de 10-12 gün kala bitme ihtimali var elbette, geçen sene saha içi kombine, 3. gün vs. türkiye'den beklenmeyecek bir hızda tükenmişti. bu senenin satış hızları geçen seneki gibi değil sanki, ama sonuçta mekan küçük, gruplar büyük, işi şansa bırakmamak lazım.

Leucothea
1

mobil görünümden çık