üniversitede gördüklerimiz son derece "bir tarafı kalkmış", çok egoist tipler. bunlar mezun olunca halleri ne oluyor acaba? egoistliğe devam ediyorlar mı? yoksa "vah ben neler yaptım" falan mı diyorlar?




 

durulup, evlenip hamile kalıyolar.
ciddiyim.

j lithium

BBC'de belgeseli vardı. Hayatlarının geri kalanını hayıflanarak geçiriyorlar.

sheba and the albino girls

benim gordugum cok istikrarli (!) bi hayat yasadiklari. duzgun bir ise girip yillarca ayni yerde calisiyorlar. universiteden bulamadiysa is cevresinden birini bulup evleniyorlar, hamile kalip hamile izni aliyorlar, cocuklarini buyutup ev almak icin para biriktiriyorlar. gerci cogunun aile destekli ev ve araba aldigini goruyorum, cok uzun sure beklemiyorlar yani. sonucta ailelerinin ve toplumun onlardan bekledigini yapiyorlar. kurulmus oyuncak gibi rollerini oynuyorlar. bu yuzden egoizmin farkina vardiklarini bile sanmiyorum. sonra napiyorlar ben de bilmiyorum.

freefroglet

değişiyor şimdi. hepsini bir kategoriye sokamazsın.

ben çok kız gördüm 23 üne geldiklerinde eğer evlenmedilerse ve bir erkek arkadaşları yoksa evde kaldım psikolojiine giriyorlar. tabi çevreden de teyzelerin soruları falan olunca iyice kompleks yapıyorlar. "mezun oldun yok mu bir kısmet?" falan diye.

istediği kadar götü kalkık olsun. toplum baskısı tüm bu kızları mezun olunca basıyor. bölem beline beline hem de.

not: tikimi isterim.

ya ben lan neyse
1

mobil görünümden çık