ne kadar şu an? google'da kesin bişey göremedim.




 

1.5 sene önce 10-15 küsür lira vermiştim devlet hastanesinde.

inheritance

birkaç ay önce acil'de röntgen falan çektirdim. herhangi bir ücret almadılar. genel sağlık sigortası var artık dediler. tc kimlik no ile muayene olduk. lakin geçenlerde kapıma bir mektup geldi sgk'dan. 270tl prim borcum varmış. meğer herhangi bir devlet hastanesine gittiğin anda genel sağlık sigortasına geçiriyorlarmış sigortasızları.

hyu

@sivrisinek, aile hekimi işimi görmüyor maalesef. cilt doktoru gerekli. zaten şimdiye kadar sağlık güvencem vardı. ama önümüzdeki ay olmayabilir. hastaneye gidince öğreneceğim artık.

dento

@sivrisinek

sgk uzay-zamanında 5 aylık süre bizim uzay-zamanımızda 5 güne denk gelir.
1-2 sene içinde illa ki karşına çıkarlar.

cruor

sigortan yoksa 15,5 lira verip doktorun yanına giriyorsun. o da sadece bakmakla bir şey anlayamadığı için kan tahlili röntgen cart curt istiyor. sonra bunlar için de ayrıca makbuz kestiriyorsun 15,5 lira katlıyor da katlıyor.

böylece anayasa da sosyal olarak anılan devlet seni sikmenin verdiği keyfin üzerine bir cigara tüttürüyor. maksimum 5 dakika doktorla muhatap olup bir avuç para dökmenin acısıyla ressmen özel hastahane parası ödemiş oluyorsun.

ya ben lan neyse

@sivrisinek, sonradan sigortalı olduğunda muayene olup ilaç almaya eczaneye gittiğinde muayene ücreti olarak alıyorlar. başıma geldi de. 38 lira falan muayene ücreti ödemiştim.

inheritance

hyu ya katılıyorum 3 gun once erkek arkadaşım için acile gittik röntgen falanda çektirdik. bedavaydı. kendisinin sigortası onaylatmadıgı için kesilmiş ona ragmen para almadılar. bundan birkac gun once polikliniğe gittiğindesigortası kesildiği için para istemişlerdi.

andromedus

acilde para almamış olabilirler. benim sorduğum muayene ücretiydi sadece. tahlil falan da yapılmayacak. sadece ilaç yazılacak.

dento
1

mobil görünümden çık