[q]
(9) 

Oyun önerisi?

hjarteblod #249074
Ekran kartım pek de gamer ekran kartı değil, ATI Radeon HD 3600. Onun dışında sorun yok galiba, işlemcim Intel Core 2 Quad Q8200 @ 2.33GHz, 4GB da RAM'im var.
Monitörüm tüplü olduğundan, pek karanlık ortamlı oyun olmamalı.
Belli bir türde olması şart değil. Şimdiye kadar oynayıp da hayvan gibi sevdiğim oyunlar; Minecraft, Ultima Online, LOTR:Conquest, PointBlank, F.E.A.R. 1-2, Roller Coaster Tycoon.

böyle bol bol oyun önerseniz bana. bi' de mümkünse oyun adıyla birlikte yanında 1-2 cümleyle konusunu yazsanız oyunun. çok şey mi istiyorum?

 

bi süre oynadım, troll karakteriyle oynardım hatta sürekli. ama şu her hafta karakterlerin değişmesi durumu can sıkıcı. bi de bi oyun multiliyse, böyle teamspeak'e falan uygun olmalı. LoL'da o yoktu.

hjarteblod

Rome Total War
Call Of Juarez Bound In Blood (İşlemciniz yetmeyebilir)

digits

@digits zaten aşırı sıcak işlemcim şu ara, bir de zorlamayayım hocam. rome total war'ın da kamera açılarını sevmedim, ben sevmiyorum öyle devletle falan uğraşmalı oyunları. ya tam devletle uğraşıcaz ya tam orduyla.

@adslmodem bakiyim bi konularına

hjarteblod

bulletstorm,dead space 2, ve crysis 2 -evet o-...hd 3600 de tabi ayarları şöle birkaç kademe aşağı çekerek oynayablrsin..gayet optimize oyunlar dır...overrated değiller

othervoices

haxball.appspot.com

çok basit ama çok zevkli

alınacaknikmikaldıaq!

dragon age.
ingilizcen varsa, başından kalkamayacaksın.

pangea

tee trailer'ı çıktığı zamandan beri oynamak istiyordum dragon age'i, ama kaldırır mı pc, emin misiniz?

hjarteblod

eksiduyu.ru

hasmetizm

arkadaslar 2011 ya :v eyvallah ama

hjarteblod
1

mobil görünümden çık