ben 23 o 30 yaşında, ben erkek o kadın. kariyer olarak aramızda dağlar kadar fark var. o kat kat üstün. güzel, alımlı, akıllı, seksi bi kadın. ve bu cumartesi birlikte olcaz.

şimdi onu mutlu etmek istiyorum. o yüzden bazı şeyleri soruyorum ama benim için hiç bişi önemli değil diyo. yeterli seninle olayım, kokunu hissedeyim, seninle uyuyayım yeter diyo.

şimdi bu kadın bana aşık mı? anlam veremedim. ne desem farketmez diyo seks konusunda.

ayrıca ne tür önerileriniz olabilir böyle bir durumda bana? değişik bişiler yapayım farklılık olsun istiyorum.

teşekkürler.

 

buyuk bir ihtimalle ama yuzde yuz de diyemeyiz.

middle of nowhere

abi "koku" eritti beni. aşık olabiliritesi var.
onun patronuysan yine de naza çek.

benlik bu kadar

küçük sürprizler yaparak farklılık getirebilirsin

yavuzku

ben sevmiyorum. patronum değilim. zerre kadar çıkar olayı yok. hatta benim var diyebilirim (: ama sürekli arıyo mesaj at atıyo çok garibime gitti. 20 yaşındaki kızlar gibi değil ki 30 yaşında lan boru değil. böyle davranması için bi sebep olmalı. seviyorum seni diyo ama ben sallamıyorum. ben cumartesi günkü işime bakarım. benim niyet vuruş karış.

fuckbuddylik diyen arkadaş hatun beni istiyo ben de onu ama illa imam nikahı isterim dedi. o olmadan olmaz dedi. beni karın gibi görür müsün gibi enteresan sorular sordu. vay anasını ya. zengin değil ama fakir de değil. ve hiç para harcatmıyo bana. zorluyorum yine harcatmıyo.

not: kendisi spiker. bildiğin spiker evet.

nemo problemo

böbreklere dikkat panpa.

bak bi

bu işin seksten başka bir amacı yok ve sonu olmaz. kadın senden epey yaşlı, kariyeri senden yüksek, güzel falan filan.

olay açık. iki kere iki dört eder. bunu bilerek git de üzülme. aşk filan hikaye. imam nikahı filan da. bazılarının böyle çarpık inançları var. ne alaka yani imam nikahı? seni koluna takıp gezdirecek mi? ailesine tanıştıracak mı?

mea maxima culpa

istese yarın evlenir hatun. güzel alımlı seksi bakımlı o biçim bi kadın işte. kariyerde sağlam. amk hiç bi poktan anlamıyonuz. neyse cumartesiye odaklanayım ben. o değil de geçmez şimdi şu 2 gün.

nemo problemo

nasıl istersen. iyi şanslar. bizim amacımız sadece sen üzülme.

bu arada kadın kiminle hemen yarın evleniyor? ilginç?

mea maxima culpa

@ateistanbul

güzel call of duty black ops oynuyorum onu seviyo.

@mea maxima culpa

ya hacı üzülme olayı yok. cumartesi çakacam ve devamı olacak işte. yarın evlenirden kasıt isteyeni çok. alımlı seksi güzel diyoruz daha ne diyim.

nemo problemo

@kitty

imam nikahı beraber olmak için. hiç bişi önemli değil ondan sonrası yani seks konusu. akıllı 23 yaşında biriyle evlenmeye hazır. zemini şimdiden hazırlıyor. onun planları var benim üniversitem var ve bi gelecek var. ben sevmiyorum şimdilik, hoşlaşıyoruz.

güzel, seksi, alımlı tam istediğim bi tip o yüzden birlikte olmak istiyorum ve artı olarak hoşlanıyorum yani.

nemo problemo

@kitty

teşekkürler. zaten tam açık yazamadım herşeyi bu sorular ve cevaplar normaldir de. ben evlenmem ki. evlenmeyi düşünmüyorum haberi olsun yani.

nemo problemo

hayal dünyasındasın.UYAN

mori

ne aşkı yaa hayal falan görme. alan razı veren razı durumu olacak aranızda. öteye de gitmez.

girl in a coma
1

mobil görünümden çık