[q]
(5) 

alerji mevsimi

bipolar #246683
sevgili "bahari alerjileriyle karsilayanlar!"

bugun 5 dakka icerisinde 30 kere hapsurmak suretiyle baharin geldigini idrak etmis bulundum, simdi de gozlerim ve burnum akiyo. Tam dersler finaller projelerin yogun oldugu bu donemde ayakta kalmam, uyumamam lazim.

Var mi uyutmayan antihistaminik bilen?

iki sene once aerus tam derdime deva olmusken gecen sene gozumu acamadim. Acaba ilaca bagisiklik gibi bi durum olmus olabilir mi?

 

telfast vardı, bana iyi gelirdi.

hadii

crebros veya zyrtec' deneyin. aerius ile aynı kuşaktandır, uyku yapmamaları gerekir ama kişisine göre değişir.

@bipolar telfast birinci kuşak antihistaminik, kan-beyin bariyerini geçer, uyku yapar.

elenika

antihistaminik bağışıklık yapmaz. bu sene alıp kullandın mı aerius? uyku biraz psikolojik bence. çünkü beni bazen uyutuyor bazen uyutmuyor. yeni jenerasyondan çünkü bu ilaç.

edit: aynı jenerasyondan crebros=xyzal da iyi gelebilir. sen yine de bir doktoruna ve eczacına danışmalısın önce.

bıdıbıdı

daha once zyrtec denemistim, cok uyutmustu onun ustune aerius a gectim iyi geldi. ama bi sonraki sene- ki gecen sene oluyo- bi kac kisiden daha duydum bu sefer iyi gelmedi diye.

tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim, en azindan bir iki isim bilmek iyi oldu.

bipolar

ben çareyi fısfıslarda buldum. önce nasonex sonra o da kesmeyince avamys kullanmaya başladım. 2-3 sene neredeyse hiç durmadan alerjik durumdaydım ameliyat edin beni komple burnumu alın gerekirse diye doktora gittim, doktor avamys verdi ve artık düzelme var. bu arada özellikle rüzgarlı günlerde dışarı çıkma, dışarı çıktıktan sonra elini yüzünü ağzını burnunu yıka.

murtilli
1

mobil görünümden çık