[q]
(12) 

Kıza açılma

Monat #244825
merhaba duyuru halkı
benim sorunum uzun süredir hoşlandığım bir kız var fakat kızla tanışma fırsatı dahi bulamadım.kızın adını soyadını memleketini fln öğrendim ama face hesabı yok.kız hiçbir zaman yalnız kalmıyor yanında kankaları var ve hiç ayrılmıyorlar.3 kız masada otururken gidip tanışabilir miyiz demek saçma geliyor bana.tek seçeneğim kaldı.kızın kankalarından biri benimle aynı sınıfta kızı da bu vasıtayla görmüştüm zaten.kankasına kızla tanışmak istiyorum çıktığı biri var mı yardım edebilir misin tarzı birşeyler yazıp faceden mesaj atmayı düşünüyorum fakat kötü olan kankayla muhabbetim hemen hemen hiç yok.sizce yapmayı düşündüğüm şey çok mu mantıksız.



 

kankayla muhabbeti arttır. yemek ısmarla, hediye al kıza :)

mea maxima culpa

kız seni hoş bulursa en mantıksız açılma ile bile olur o iş, kız yaramaz derse araya 50 kişi sonsan gene olmaz. hiç kasma kendini git kıza söyle direk ortaokul muhabbeti yapma araya birilerini sokup. en kötü ne diyebilir ki istemese bile ?

korg

@korg
dediğin doğru ama kıza yalnızken açılmam mantıklı değil mi.benim öyle bir fırsatım yok kızın etrafında hep birileri var yalnızken yakalayamadığım için böyle bir yol izlemek zorunda kalıcam

Monat

tamam işte daha ne soruyorsun. sanki kızla muhabbetin var da kankasınınkini mesele ediyorsun.

yagmursuyunacorba

aslında dediğiniz gibi sorun o değil.genelde fakülte kantininde oturuyorlar ve etraf bizim beylerle dolu.o masaya oturduğum anda biri o kanka napıosun diye yanıma gelebilir.olay duyulmasın istiyorum aslında ben kızın kabul etmemesi durumunda o konu 1 günde kapanır ama espri olayı başlarsa hiç bitmez ve pek hoş olmaz.bu yüzden mail olayı en basiti ve güvenlisi gibi sizce kabalık mıdır bu.tanışmak istediğim kızla araya başkasını sokarak tanışmak istemem?

Monat

facebooktan sınıf arkadaşına mesaj atma, git konuş arkadaşınla biraz muhabbeti ilerlet ama..

Her Yer Kara

ya arkadaşım ne mesajı falan filan uğraşıyorsun. mea maxima culpa'ya katılıyorum. senin sınıfındaki kızla "konuş". tanışmak istiyorum de. "ayy sen ne demek istiyosaan yetişin komşulaaar!" tarzı tavır görmeyeceğini düşünüyorum. görürsen de koşarak uzaklaş ordan. bişiy olmaz. rahat ol.

sonra sınıfındaki arkadaşınla beraber ders çıkışında tanışırsınız ve olaylar gelişir...

mesaj işi bana mantıksız geliyor. net ve direk olmak daha iyi.

yanlış mı anlaşıldım düdütü: benim katıldığım nokta konuşması, yemek memek hediye kısmınysa gülmekten katılıyorum. :) zaten mea maxima da geyik yapmış bence.

lejant

(bkz: seviyorsan git konuş bence)
(bkz: töbe töbe)

delikan76

kankasına yemek memek ısmarlama bence. kesin aralarında konuşurken monat yazıyo sana falan derler. yanlış anlaşılma olabilir yani. senin kanka olan kıza yazdığını düşünebilirler. masalarına gidip tanışabilir miyiz diyemezsin kıza, ama masalarına gidip bir dk konuşabilir miyiz diye kızı çağırabilirsin bence. bence kasma. birden pat diye sorarsam kabul etmez tersler vs diye bence düşünme. öyle ya da böyle nasıl tanıştığın önemli değil. gördükleri ilk anda karar verir zaten kızlar. hamleni yap. açık ol.

girl in a coma

teşekkürler yardımınız için anlaşılan mesaj işi yattı dediğiniz gibi yapıcam

Monat

mesaj işi hiç olmaz çünkü ben o yöntemi denedim hiç olmadı.

semson

girl in coma'ya ve lejant'a tüm yüreğimle katılıyorum kız tarafı olarak.
arkadaşlarım duymasın falan diye korkuyosan yaş iş. risk almayana mutluluk yok bu dünyada.
aşk için ölmeli aşk o zaman aşk!!! (gaza gelmek)

shiranai
1

mobil görünümden çık