kafam allak bullak olmuş durumda. bu gio'yu falan alıp update edemez miyiz? flash çalışmaz mı? illa galaxy veya desire mı almak lazım.
bir de bu androidi update etmek falan zor şeyler midir? uzun zamandır telefonlarla ilgilenmediğim için pek bilgim yok bu konularda.
okuyanların kafasını şişirmiş olabilirim, kusura bakmayın. şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

O sayılanların en iyisi Desire. Ve flash da var. Gio, Desire'a göre donanım bazında zayıf olduğundan dolayı updateler o kadar da fark ettirmez.
Eğer resmi kanallardan alırsan update çocuk oyuncağı.


desire rulez. 6 aydir kullaniyorum daha yamugunu gormedim.
fiyati da dusmus olmali yenisi ciktigindan. android update'i de gelecek diyorlar yaza dogru.


peki galaxy s için ne diyorsunuz? desire mı galaxy s mi?
son soru :) desire'ı dün bir sürü yere sordum(darty, electroworld, teknosa vs.) hiçbirinde yok. nereden bulabilirim?


Galaxy S bir Samsung telefon ve diğer tüm Samsungların ortak olayını taşıyor; dandiklik hissi. Diğerlerini bilmem ama ben telefonun ele oturanını severim :) (Desire'ın dış kaplaması zaten ele otursun diye)
Desire'ı Vodafon kampanyasında bulabilirsin. Bir de Kadıköy telefoncularını dene bu arada. Mutlaka sıfır orjinal desire'lar vardır.


Abi şöyle söyliim. Dün halısaha var gelir misin dediler, elbette dedim. Sonra yola çıkarken bir farkettim ki Antep-BJK maçı varmış. Kozyatağı Carrefour'dan Sbabancı Üni kampusa gidene kadar yolda HTC Desire'ımın default browser'ından yildiz.tv'ye girip maçı canlı izledim çatır çatır 3g bağlantı ile. HTC Desire şahane telefon. Yalnız dahili hoparlörü biraz uyduruk. Başka bir eksisi yok.


gayet faydalı bilgiler oldu arkadaşlar. akşam hem desire hem de galaxy s kullanma şansım olacak. ikisini karşılaştırıp son kararımı vereceğim. çok teşekkürler.


portnoi + 1
hoparlor cok dandik harbiden. bir de kulaklikla dinlerken de ses biraz az gibi geliyor. gerci bulmuslardir ses artirmanin yolunu. gonul rahatligi ile desire alabilirsiniz.


htc desire metro markette 999 tl idi. 12 taksit şeklinde. ancak en büyük eksisi şarj olayı.


htc desire'in arayuz icin kullandigi htc sense ui, android'in kullanici deneyimini en cok arttiran arayuz sistemidir. ayrica samsung'un android guncellemelerine ayak uydurma hizi ile kiyaslandiginda htc acik ara ondedir. (hatta htc android guncellemelerini en hizli uygulayan vendorlardan birisidir diyebilirim) 7 aylik bir desire kullanicisi olarak htc daha iyisini cikartana kadar en iyisi o'ydu diyorum. update meselesine gelince, htc butun isletim sistemi updatelerini OTA (Over The Air) seklinde gonderir. Yani telefonu bilgisayara vs baglamaya gerek kalmadan kendi kendine update dosyasini indirir, kurulumunu yapar, telefonu yeniden baslatir ve update yapilmis olur.
