yıllar önce size aşık olmuş, size açılmış ve sizin “hayır, ama arkadaş / dost olabiliriz” dediğiniz (bu kişi aşık olunan kişiye açılıp reddedilen ve dost olan erkek yani) bir süre arkadaş olduktan sonra, kendisine değer vermenize rağmen bunun (erkeğin seviyor olması, aşık olması) böyle devam etmeyeceğini görüp irtibatı tamamen kopardığınız kişi yıllar sonra doğum gününüzü kutlarsa ne düşünürsünüz? (geçen zaman içinde hiçbir şekilde iletişim - konuşma olmamış, hiç doğum günü falan kutlanmamış)




 

Unutmamış, bir daha şansını deniyor.

ataturkiye

ataturkiye +1

cedric tweedledee

bence de unutmamış ve seni merak ettiği için böyle iletişim kurmak istemiş.kesin diğer doğum günlerinde de msj atmak istemiştir ama cesaret edememiştir. buarada kızım.

biramayası

biramayası +1

mahnita

mesaj geç saatlerde geldiyse: sarhoş olmuştur. çoğu insan sarhoşken bu tip eylemler yapabiliyor.

pyro clustic flow

pyro clustic flow +1

sıralamayı bozmayayım dedim.

charlesbukowskiineksi

charlesbukowskiineksi +1

ayrıca bir süre sonra bir mesaj daha bekle bence. kesin atacaktır.

sen git ben geliyorum

cevap sırası bana geçti o halde. diğer arkadaşlara aynen katılmakla birlikte çok az ihtimal de olsa arkadaş kalmak için hazır olup ilk adımı atmış olabilir. ama çok düşük ihtimal. genelde bunu beceremezler. bence de yoklama çekiyor. ölü taklidi yap gider.

cha

galiba yanlış anlaşılmış, burada eylemi gerçekleştirecek olan benim :)) yani yıllar sonra hatırlayan erkek benim :) tepkisi ne olur acaba pişman olmuş mudur yaptığına umut var mı diye soruyorum :))

sorusoranadam

Umut yok panpa. Yola devam.

ataturkiye

irtibatı eğer sen kopardıysan buna ne tepki verdiği önemli o zaman sallamadıysa şimdi de sallamaz.ama anlık psikolojik durumu da önemli, stratejik bi kız değilse canı o an nasıl tepki vermek istiyosa öyle yapar, random yane..

hadii

Okadar karışık yazmışsın ki açıklayayım diye. Kimse anlayamamış, 2 kez okudum sonra yorumlardan çıkardım ne demek istediğini. O da senin yorumun :)

liriamer

abi ne karışık anlatıyosunuz ya..bi sikim olmaz..

azurre

arkadaşım adam gibi anlatın şunları. hakkında neler neler yazdık ya.

sevgili kardeşim; unut sen onu. salla gitsin. atma mesaj falan da.

sen git ben geliyorum

@cha çok doğru yoklama çekiyorum :)
umutsuz vaka anlaşılan...

sorusoranadam
1

mobil görünümden çık