[q]
(4) 

fal

geçen bir arkadaşımla bir kafeye gittik. kafede fal bakıyorlarmış (aslında arkadaşım da o yüzden gitmiş).

her neyse arkadşımın kahve falınaa bakan kişi bir anlattı bir anlattı arkadaşın eşinin boyuna, çocuklarının yaşına, babasının rahatsızlığına kadar her şeyi söyledi. ben gerçekten anlayamıyorum. hadi gelecekten haber veriyorsun onlara inanmıyorum da çocuklarının cinsiyetini, yaşlarını, annesini, babasını, eşini nasıl biliyor bu kişiler yahu?


 

fala inanma falsız kalma

leo78

annesi şahane bir falcı imiş bir insan olarak cevap vereyim: geleceği hissediyorsun kanka, şimdi olup bitenleri de zaten o üç harfliler sana bildiriyor. eğer bir insan şimdilerde olanlarla ilgili süper atışlarda bulunup da tutturuyorsa 3 harflilerle haşır neşirdir. gelecekten haber veriyorsa allaaaan hikmeti diyelim bence.

belli bir zaman ama, sonra usanıp giderlermiş, annem artık fal bakamıyo mesela :)

ekacaddesi

genel inanis su sekildedir; gecmis ve simdiden haberdar olabilir insan. gelecekten ise olamaz. kimisi cin der, kimisi algisal bir sey ama sonucta bunlari anliyor.
ayrica bazi seyleri anlamak icin illa cin min gerekmiyor. durus, konusma, kiyafet, taki gibi seylerden de cok sey anlasilabiliyor.
ornegin cocuklarin yaslarini kendisine yaptigi bakimdan, kiyafetinin duzeninden ve renk seciminden bilebilir (anlatirken yuzunden okudugu mimiklere gore de sekillendirir). surekli olarak fal bakan kisilerde bu algi gelisiyor.

edit budut: cok boktan aciklamisim :|

entrapmen

herhangi bir şekilde gelecekten bilgi almak mümkün değildir.
ister metafizik varlıklar isterse rüyalar olsun.
bazı şeyleri tahmin edebilirsin tabi.
kısmen (bkz: determinizm)

latios
1

mobil görünümden çık