Vejateryanım ben... et yemiyorum-yiyemiyorum,midem kabul etmiyor,görmeye tahammülüm yok..
Seneye askere gidicem.. bazı kendini bilmez yaşlı amcalar ,(babamda dahil) sana döve döve et yedirecekler askerde,şimdiden alışmaya bak deyip 40-50 yıllık öküz etlerinden falan bahsediyorlar...Varmı böyle bişey ??
Aç kalmayı göze alırım genede yemem et ben...Yemek sırasında etli yemekleri almama gibi bir lüksüm olacakmı?


 

abi ben de yarın gidiyorum ama benim bütüüün bu işten anladığım, bizim babalarımızın zamanındaki gibi değil işler. arkadaş habire pizza yemişti mesela, başka birinin yemekleri süperdi falan. ynai gittiğin yere göre değişecek ama öyle emirle tavuk ibiği yedirme olayları (sanırım) artık yok (çok çok boktan bir yer vardır belki, orada belki?)

celeron 300a

yemeği alırsın, yemeden tabldotu geri götürürsün. başında biri beklemiyo ye diye yani :)

sttc

Dostum 4 çeşit yemek çıkar büyük ihtimal. Yani zaten bir çok yerin yemeğini artık özel şirketler hazırlıyor. Sürekli et çıkması gibi bir durum da yok. Etle birlikte çorba salata pilav veya makarna vs. mutlaka çıkar. Yani etli yemek yemiyorsan bile bunlarla idare edebilirsin. Ama ana yemeklerin hepsi hemen hemen etli çıkar orası ayrı bir konu. Eğer şanslıysan ve iyi bir yere düşersen başka başka ihtimaller de oluşur (Kaşarlı Tost veya Sandviç gibi). Takma kafanı yani belirli süre sonra ortama alışır dışardan da yemek sokarsınız. Sıkıntı yok..

birazbira

universite mezunumusun ? yanı kısa donem mi uzun mu gidicen bu orda çok onemli bir kriter ?

paudi

bir kaç çeşit yemek çıktığı için en azından çorbayla gününü geçirebilirsin ama askeriyede et sürekli bulunan bir şey ve bütün yemeklere neredeyse kıyma konur :) haaa bunun dışında kantin var ama orada da bol seçeneğin yok mesela bizde karışık tost vardı ama kaşarlı tost yoktu mesela :)

ggm

Yemekleri almak zorundasınız ama kimse yemediniz diye dövmez. Pilav, makarna, salata, meyve neredeyse her öğünde çıkar. Aklınızda bulunsun, dolabınızda yiyecek ve içecek saklamayın. Yasaktır ve yakalanırsanız ceza alırsınız.

sourlemonade

buyuksehirlerden birinde bir kislada yaparsan sorun olmaz idare edersin ama dag basina gidersen hepimizden etobur olursun.

ruyaniz hayrolsun.

nicke
1

mobil görünümden çık