6 yaşımdan beri böyle hamburger yemeyen birisi olarak soruyorum. bunu eve çağırdığımızda mesela hamburgerin içinde ketçap, mayonez filan oluyor mu? aynı zamanda dışarısı için de yanıtlayabilirsiniz. saçma görünse de bu çok önemli bi sorun benim için.

edit:
yani evet biliyorum belirtilebileceğini filan da her zaman bi paranoya var benim içimde koyarlar mı gibi. yani mesela default hali nedir. hiçbişey demesem koyarlar mı koymazlar mı. normalde koymuyorlarsa zaten daha bi rahatlayarak sipariş verebilirim diye düşündüm de ondan. neyse bakalım.

(gereksiz bilgi: aşağıda bi soru daha sormuştum. sanki bi hazırlık içindeymişim gibi izlenim oluşturmuş olabilir. hamburger yiyeceğim ve film izleyeceğim insanlar farklı eheh)

 

sipariş verirken içinde ne olsun ne olmasın söylüyosun, ketçap ve mayonesi ufak paketler halinde yanına koyuyorlar.

redlinetheturk

yemeksepetinde falan siparis veriyorsaniz "notlarim" bolumunde falan belirtebilirsiniz ne isteyip ne istemediginiz icinde/yaninda.

eh telefonla sipariste zaten konusarak anlatilir dert.

la traviata

aksini söylemediğiniz de içerisinde sos oluyor.

geven kafa

en temizi yemeksepeti evet, ver notu gitsin,
hem ne seçimi ye gitsin bence :) ekstra falan isteyeceksen de eklersin

mcsoftwareng

Sorun şu ki sen koyma desen de koyabiliyorlar sanırım sıkıntın burada. Böyle olunca gaddarlığına göre, benim istediğim sossustu alın bunu yenisini getirin diyebilirsin. Bu arada zaman geçeer geçer. O yüzden notlarda vurgularsan koymazlar bu kadar basit.

manfool

abicim yanında da ranch sos ile sarımsaklı mayonez iste -burger king-

gebere jackson

sanırım soru gelen pakete sos koyulup koyulmaması değil, hamburgerin içine konulup konulmadığı.

cevap şu, normalde restoranda o hamburgerin içinde ketçap veya mayonez varsa gelen hamburgerde de oluyor, yoksa olmuyor.

özel istek olarak belirtirseniz sos ekletebilir veya çıkarttırabilirsiniz.

paket serviste özel muamele yapmıyorlar yani.

burfak
1

mobil görünümden çık