İş başvuru yaptım kariyer.netten aylar önce, diyelim aradılar....
niteliklerim son derece tutuyor çünkü...

İmkanları nasıldır teknosanın? çalışanınız yada çalışan bir arkadaşınız varmıdır? ücreti iyimidir yapılan işe göre...birde sözleşme imzalatıyolarmış galiba duyumuma göre mesela girdikten sonra 1 sene çıkamıyomussun falan..bunun aslı varmıdır?

 

yaklaşık 3 yıl önce gitmiştim görüşmeye, türkiye'de ki mağazacılık şartlarından pek uzakta değiller açıkçası. çok iş az maaş.

ucyuz

ben bir ik sitesinden başvurmuştum liseden mezun olduğum sene, görüşmeye çağırmışlardı. sitelerin ciddiye alınmasına istinaden.
üniversiteyi kazandığım için gitmedim, şartları bilmiyorum.

talemon

dartyde çalışan bir arkadaşım şöyle değerlendirmişti:
"mediamarkt darty ve teknosa arasında en düşük ücreti teknosa veriyor. daha fazla mesai ile ddaha az maaş alıyorlar. primleri daha az ya da ulaşılamaz hedefler koyuyorlar. çalıışanlarının en az memnun olduğu firma teknosa."
darty içlerinde en iyi imkanı sağlıyordu ama sonra darty de primler için ulaşılamaz heddefler koymaya başladdı ve maaş konusunda da düzenlemeler yaptı.
bahsi geçen sözleşmeler de tazminat ödememek için falandır sanırım. imzalarsanız işi bıraktığnızda tazminat alamazsınız. yani herhalde budur.

barkopasa
1

mobil görünümden çık