cgi.ebay.com

bunu alsak gümrükten geçer mi? geçiren var mı? yasak engel vs? peki orjinal mi bunlar?

bir de daha 2 günlük bodybuilding çaylağı olarak, 187 boy 80 kilo, yağ yok, karın bölgesi zayıf, kilo almam gerek vs.
bu protein tozu aminoasit kreatin işlerine gireceğim yakında, biraz araştırmadan sonra. başlangıç için ne yapmak gerek?

 

2 günde ne protein tozu karaciğerine yazık

beckett

bu ürünü türkiye'ye yollamıyorlar gördüğüm kadarıyla. yollananları da inceledim şöyle bir, ürüne 20 dolar shipping'e 40 dolar gibi fiyatlar var. o fiyata gayet buralarda da bulabilirsiniz ve bu riski almamış olursunuz (gümrükten geçer mi endişesi).

kişisel kanaatim ise, salonlarda hocalar veya forumlarda profesyonel olarak bu işle uğraşan insanlar genelde ilk 3 ay düzgün beslenmeyle doğru büyümeye ulaşılabileceğini söylüyorlar. siz de supplement almak için biraz bekleyin isterseniz. olayın gazıyla (ki bana da oldu) hemen supplemente yönelmeyin derim. (profesyonel değilim sadece 6 ay kadar salona gittim onu da belirteyim.)

ekleme: türkiye için yazdım tabii ki shipping durumunu ve beckett +1 diyorum. protein tozları ve benzeri supplementler karaciğeri oldukça yorar, yıpratır.

turangue

daha bodybuilding e yeni baslamisken destege ilaca bence girme.normal besinlerle takviye yap.istikrarli bir sekilde devam ettirebiliyorsan desteklere girmeye baslarsin.

cizgilipijama

zaten ilk bir 2 ay için birşey düşünmüyorum, şimdiden araştırayım, bileyim kafam rahat olsun zamanı gelince uygun adımı atayım.
cgi.ebay.com
30$ şiping. araştırmaya devam

dieselsingle2

bazı mal gümrük memurları gıda zannediyor ve ülke girişine engel oluyorlar.hergün bu tür mal gümrük memurlarına gıda desteği ile gıda arasında ucurum kadar fark oldugunu anlatmaya calısıyorum ama ııh. yassah hemserim diyorlar.

gnl rkn

güzel kardeşim hiç öyle şipingle mipingle uğraşma. 187 boy 80 kilo güzel oran. tek problem vücudundaki yağ oranın ne, ne kadarın kemik, ne kadarın kas. asıl mesele o. yepyeni bir sporcuymuşsun, hiç protein amino karıştırma şimdilik. ilk 3 ay (genelde 3 ay iyidir) adam gibi yemek yersen, haftada min.3 kez salona gidersen, kahvaltılarını ihmal etmezsen, bilinçli bir çalışma programı uygularsan eğer vücudunun çatısını oluşturursun. yani geneli budur, kimisinin vücudu 1 ayda delirir-şahit olmuşsundur belki. sebebi de deri altı yağ dokusu azlığı falan filan... ayrıca üstüne herkesin konuştuğu ancak en fazla yanlışın olduğu spor bu, bir hoca bul hiç birimizi dinleme :p

özet geçiyorum:
*protein tozunu şimdilik boşver, alırken de şunu alabilirsin, shaker ın da yoktur, iyi bu: www.protein7.com
*kilo kaybetmeden yağlarını kasa çevirmeye çalış. böyle söyleyince komik görünebilir, bir bilene sor, anlatacaktır. kilon iyi çünkü.
*kendini sadece kendinle kıyasla.
*ömründe ilk defa yapıyorsan, her gün fotoğrafını çek. ilk ay sonunda gelişmeyi-düzelmeyi görünce teşvik olursun.
*disiplini elden bırakma
*bu saatlerde burada gezme, uyku çok önemli :)))

kolay gelsin.

good room beautiful

eczanelerde satiyolar artik. ON un protein tozunu al yeter

sage
1

mobil görünümden çık