Dolmabahçe sarayı, topkapı sarayı ve aysofya gibi seçenekleri hariç tutarsak şu aralar istanbulda elinde fotoğraf makinesi olan bir şahsın tek başına gidip doyasıya fotoğraf çekeceği, gezeceği, güzel vakit geçireceği alternatifler arasında nereleri olabilir? Tarihi veya doğal güzelliği olan bir yerde olabilir bu ihtiyaca uygun olarak sözlük ve duyuru yazarları acaba nereleri tavsiye ederler ? Var mı şöyle git hayatta pişman olmazsın denilebilecek yerler ? Misal birde pazar günü hava açık ve güzel olursa bu alternatifler nasıl çeşitlenebilir ?




 

Ahırkapı, Samatya civarındaki sokaklarda kaybolmak.

pyro clustic flow

Prens Adaları (Büyükada, Heybeliada, Burgazada, Kınalıada)

pposeidon_1

tarih ve doğa konsepti isteğiniz üzerine yazıyorum:

garipçe, anadolu kavağı, rumeli kavağı, anadolu feneri, poyrazköy, bahçeköy'deki tarihi bentler (belgrad ormanı), kanlıca civarı...

deckard

prens adalarına gitmem çok zor bulunduğum yer itibariyle abartmadan söylüyorum sadece yol 3.5 saat sürüyor yani basit bir hesapla gidiş dönüş 7 saat bütün günüm yollarda geçiyor.

joehigashi

Nerdesinki? (meraktan soruyorum)

pposeidon_1

---bu bir reklamdır---

ekşifotoğraf a üye olabilirsin güzel yerlere gidiyoruz bizce :)

groups.google.com

---bu bir reklamdır---

zenc

@pposeidon_1

allahın cezası çatalca isimli semtte oturuyorum. Beşiktaş vapur iskelesine gitmem minimum 2 saat birde vapurla adalar azami 1.5 saat dersek varın siz düşünün. Araba olmadığı için berbat halk otobüslerinde çektiğim eziyeti saymıyorum bile.

joehigashi

Oha lan uzakmış harbiden. Boğaz civarında takılabilirsin hatta boğaz turuna katılıp kıyıdaki güzel yerleri/yapıları fotoğraflayabilirsin.

pposeidon_1

madem çatalca, gitmişsindir gerçi büyükçekmeceye git köprüyü falan çek gölü çek. tarlaların arasına gir oradan birşeyler çek.

mr fusion
1

mobil görünümden çık