bu sebepten spor salonuna başladım. salon güzel aletler fena değil fakat antrenörler biraz ilgisiz geldiler. bölgesel zayıflama için hangi hareketleri yapmalıyım?? cardio'yu aartmak mı lazım? mekik hareketleri vs vs?
bir de adam bana bir diyet listesi verdi ben oradaki yemekleri yiyerek sporumu yapsam 3 haftaya kenyalı 5000 metre koşucusu gibi olurum. ne şekilde beslenmeliyim?

bölgesel zayıflama diye bi olay yok. haftada 2 gün kardio yapsan bu kiloyla kotarırsın.mekiğe ağırlığa ver kendini 1 aya gider o göbek.olmadı cla felan kullan ama gereksiz


protein ağırlıklı olarak, minimum hamur işi, yağ tüketerek beslenin. bölgesel zayıflama değil, kardiyo yapacaksanız, vücut da artık nereyi yakıyorsa, şansınıza. e tabii mekik hareketleriyle karın kısmınızı şekillendirmek sizin elinizde.


he bide şöle bi olay var vucut nereyi yakıyorsa doru bi mantık değil.yani şöle bi inanış var karın kası çıkarmak için göbeği eritmek lazım ordaki yağları eritek lazım diye aslında tam olarak öle değil,karın kaslarınızı ne kadar çok geliştiriseniz kaslarınız yağların üstüne çıkacaktır tabi bu kasları geliştirmek için ter atmak yağ atmak lazım vs.
