kalp çarpıntısı, baş dönmesi ve sürekli uyku hali şikayeti ile doktora gittim. baktı ekg filan çekti temiz çıktı herşey. psikoloğa git dedi.
bu ne olabilir? doktor beni yiyor mu gitsin başımdan diye? hacettepe üniversitesi hastanesi bu dediğim.
bu ne olabilir? doktor beni yiyor mu gitsin başımdan diye? hacettepe üniversitesi hastanesi bu dediğim.

panik atak?
cisterna


depresyon. başdönmesi de depresyonda görülür. (bende var.) hele normalde başı dönen bir tip iseniz başdönmesi sürekli hale gelir ilaç alana kadar.
ben smyrna


cisterna ya katılıyorum
abim ve en yakın arkadaşımda da aynı belirtiler vardı ikiside turp gibi raporlara göre ama ona sor üç aylık ömrü var modundaydılar panik atak dedim inanmadılar
şu an ikisi de lustral kullanıyor ikisi de mutlu mesut hayat onlara güzel :D
hmm


çok teşkkür ederim tüm cevap verenlere öncelikle.
kitty, hiper değil de hipotriodit var bende zaten. ama değerlerim gayet normal. başka bir doktora gideceğim bakalım.
hakiki ssg

1