www.hizlial.com

markası iyidir de tek başına yaşayacaksan tek kapılılar daha ucuz olur.


parası önemli değil pek. koyacağım yer sabit oldugundan genişliği 64 cm yi geçmesin yeterli. kaliteli olması önemli kriter


liebherr'in de benzer dolapları var, 1500 tl civarı gayet kalitelidir. ama seçtiğin dolap da güzel.
sharp'da bakabilirsin ama sharp'ın şu an piyasada eni küçük dolabı var mı bilmiyorum.


A+ Enerji olayı olması güzel. Lakin böyle tersten modellerin gördüklerimden çoğu pek kullanışlı değil, iç hacmi geniş olsa bile güzel tasarlanmadıkları için verimli kullanılamıyor. Bunun içini görmediğim için bir şey diyemeyeceğim ama, şöyle bir "kadın anam" figürü bulabilir ve onunla biraz dolaşırsanız en güzelini aldıracağına şüphem yok :)
Ama ben de tek başına yaşayan (fakat öğrenci) birisi olarak fazlasıyla yeteceğini düşünüyorum. Ha böyle sürekli 3 tencere yemek saklar, dondurma kabında bezelye dondururum kışlık diyorsanız bilemem :)


Bence uygun. Tek kapılı almanı önermem. Çünkü onlar derin dondurucu değil buzdolabı içerir. Tek kişi iseniz sizin en çok ihtiyacınız olan şey derin dondurucu olacaktır (Hazır gıdalar veya evde yapılmışları korumak için)
Yeni dolap aldığınıza göre bunu uzun süre kulanacaksınız gibi görünüyor. Öğrenci evi değil yani. Bu nedenle bu iyi bir dolap. 1200-1400 tl civarında samsung (aslında hiç bir şeyini sevmem nedense ama samsung aldım buzdolabını) veya beko/arçelikler de güzeldir. elektrolux'lerin yedek parçaları hep €uro :) fiyatlı. bu nedenle önerim samsung veya beko arçelik.
ben bunun ekranı olmayan ve içinde ufak tefek farklar olan bir modelini kullanıyorum. memnunum.
www.hizlial.com
model numaraları çorba gibi olduğundan yazamıyorum. ancak 1 yıl önce aldım. çok benziyor. dışı da hafif pütürlü dokuda. güzel oluyor. mutfağın soğukluğunu alıyor. (görsel anlamda!) deri falan değil elbette. :)
