prangalılar!
1- ağır mı sizce bu cuğara? bence deyil
2- süresi diğer sigaralara göre uzun mu gidiyor? bence daha kısa, yoksa hayvani içici miyim?
3- djarum mentollüsü-kent'in mentollüsü (filtreden geçişli) arasında karşılaştırmayı
rica eder yakşamlar dlerum.
not: jarum dan başka sigara içmedim, bi fırt aldım bok gibi geldi sikti boğazımı. bu yüzden yorumlarımı dikkate almayabilirsiniz.

 

panpa bence de ağır değil ve çabuk bitiyor.bi de filtresinin erimesi yok mu,sinir ediyor beni...

djarum menthol'den çok şey beklemiştim sanırım,uzun bir araştırma sonucu bulabildim ama memnun kalmadım nedense.şu an canım mentollü sigara çekse,ya salem alırım ya da marlboro menthol.djarumu düşünmem bile.

eyyormlamam bu kadar.

p a t r i o t

1- degil. hatta icine tutun koymayi unutmuslar bence veya karanfilden yer kalmamis.

2- hayir, tam tersi bence de.

3- bilmiyorum. mentollu seviyorsan kisa salem dene. kisa yoldan cigerlerini super bicimde zehirlesin. (mentol akcigerdeki damarlari genisletiyormus, o yuzden zararli maddeler kana daha cok karisiyormus)

yasal uyari: sigara sagliga zararlidir. djarumdan baska icmediysen bulasma digerlerine, oyle arada takilmak icin iyidir djarum. zaten tirkayisi olunup butun gun icilecek bir sigara degil bence.

leci

leci +1

sorumvarbenim

1- ağırlığı yok. kütlesi ihmal edilir.

2- evet. hem dal hem paket olarak daha uzun. hayvani içicilik olasılığı bir değerlendirilmeli.

3 hakkında fikrim yok.

not: djarum da çaktırmadan sinsi sinsi vücudunun geri kalanını sikecektir. sen bu yorumu dikkate al, siktiri çek şimdiden.

lazor

kesinlikle normal sigaralardan 3 4 dk uzun srüyor içmesi tab orjinalinde. sahte djarumdan aldığım tad hem kötü hem süresi kısa hem de patlamıyor güzelcene. ben bir tek bunu içiyorum günde 8 10 tane. her çeşidini denedim ama tek gecelikler gibiydiler desem yeridir,iyiymiş lan bu içim dedim sabah bu ne amk dedim ve sonra karanfille mutlu mesur yaşadılar:)

tesla01
1

mobil görünümden çık