evet normalde wireless özelliği olmayan eski laptopuma bu zırvayı almaya karar verdim, bir kaç ay kullanmak zorunda kalıcam. şimdi sorun şu ki normalde kullandığım wireless benim değil, bi komşumuzdan alıyorum interneti. bu adaptörü kullanabilmem için o modeme de bi parça falan takılması gerekiyor mu ?




 

hayır.

demcan

takıcam ve kablosuz ağları algılayacak, olay bu kadar basit yani.

violethill

tabii ki. adaptörünüzü bilgisayarınıza tanıtmanız lazım bir de tabii. eğer otomatik olarak bu işlemi yapamazsa, sürücülerini bulmalısınız.

demcan

sürücüleri derken adaptöre ait olanları kastediyoruz dimi ? o zaten kutunun içinde verilir diye düşünüyorum sorun olmaz inş.

violethill

bi sorun olmaz, telaş etmeyin. ayrıca artık sürücülerin içinde olup olmaması önemli değil, yeter ki internette bulunabilsin.

demcan

internet olmadan yaşayamayacağımı düşündüğüm için kafayı bayağı taktım, bi sorun çıkar mı diye düşünüyorum sürekli.

www.hepsiburada.com

bu adaptörden almayı düşünüyorum, ne dersiniz ve sizin önerebilceğiniz güvenilir ve sağlam bir model var mıdır acaba ?

violethill

bugüne kadar yalnızca airties wus-300 kullandım, hiçbir problemle de karşılaşmadım. diğerleri hakkında bir fikrim yok.

www.airties.com

demcan
1

mobil görünümden çık