Selam ekşi duyuru insanları, 2007 mayıs ayında hakkettiğim ehliyetimi gidip almaya karar verdim. Tüm evraklar elimde, sağlık raporu ve adli sicil kaydını yeniliyerek alabiliyormuşum. Ümraniye ilçesinden alıcam, ehliyet harcını vergi dairesine yatırıcakmışım, duydum ki benim gidip yatırmam lazımmış, bu iş yoğunluğunda gidip gelmem çok zor olucak, bu konuda bir bilgisi olan var mı? Babam benim adıma gidip yatırabilir mi, başına böyle bir olay gelen oldu mu?

Teşekkürler


 

bazı bankaların internet şubelerinde vergi ödemeleri şeklinde link var. onları araştır ehliyet harçları da o kapsamda olabilr.

boran79

benimkini başkası yatırmıştı, sorun olmadı. (3 ay önce, mecidiyeköy emniyet m.)

in case i dont see ya

yaa ben de ehliyeti almaya 2008de hak kazandim. 2 defa saglik raporudur zarttir zurttur ayarladim ama gidip alamadim bi turlu. bunun bi suresi yok di mi, su kadar zamanda almazsan hakkin yanar gibi? olmasin lutfen.

euteamo

ben süresini araştırdım, sürücü kursuna da gidip sordum, adam 10 senelik sertifikaya ehliyet aldım dedi. Yalnız 2007 öncesi sertifikaları olanlar il milli eğitim müdürlüklerinden sertifikayı onaylatıyormuş.

Bir babamı yollayayım o zaman yatırmayı denesin. Teşekkürler arkadaşlar.

baterist

Arkadaşlar 2007 çıkışlı sertifikamı bugün itibaren ehliyete sorunsuz çevirdim, bilginiz olsun.

baterist
1

mobil görünümden çık