daha doğrusu kardeşim değiştirmiş oynarken.
şifre doğru girildiği zaman çekilip açılması gereken yeri çekerekten tam 1000 sayıyı da denedim olmadı.
ne bok yiycem ben?


 

ise yararmi bilmem ama bond cantalarin kilitlerinin sifrelerini, carklarla kilidin arasindaki bosluklara bakip ogrenebiliyoduk. isik altinda bakarsaniz, sifrenin oldugu rakamda, dedigim yerde, bir nokta veya cizgi oluyodu. anlatamadim. nasil anlatacagimida bilemedim.

oharro

bavul marka birşeyse google'da markasıyla arayıp , unlock vs diye ararsan garanti vardır uzmanı birileri :D

dodi el ford

bende de ayni boyle kilite sahip bi valiz vardi ve kendi kendine sifre degistirmeye baslamisti. her sefer ugrasirken fark ettim ki yakin ya da sifrenin icindeki sayilara gelince cektigin kisim daha cok cekiliyo, alakasiz sayilarsa yerinden cok az oynuyo. cok pratik bi yontem diil tabi ama en azindan bazi sayilari eleyip kalanlarin kombinasyonlariyla da oynayabilirsin.

lallala

kırın. aynı kiltlerden var heryerde.

ben smyrna

elime büyüteci alıp ışıldak tutup sayıları çevirince bazı sayıların altına boşluk geldğini gördüm. boşluktaki sayıdan itibaren karşı tarafa, kilidin oraya gelecek kısım için 5-6 kere sağa doğru çevirdim. böyle olması gerekiyordu, kilit baya açılıyordu ama tam açılmadı amk.
çekilecek yere büyütecin kenarıyla vurup ortalığı dağıttım. şimdi açık.

dieselsingle2

bond çantalarda açma anahtarını açma yönünün tersine ittikten ve rakam yazan kısımları parmağınızla bilinçsizce hızlı hızlı 3-4 dakika çevirdikten sonro açma anahtarını açma yönüne doğrı çektiğinizde çanta açılıyordu.

hizari

999 kez daha deneme şansın var. 001'den başla denemeye

sordanski

@sordanski denediğimi yazmışım zaten, ki 1000 kere 999 değil

dieselsingle2
1

mobil görünümden çık