facebook kullanıcısı bayanların genelinde şu hakim;

ne gelen mesaj kutusunu kontrol
ne gelen arkadaşlık isteklerini kontrol

aylar geçio isteği, mesajı göndereli, hanımefendilerden bir türlü geri dönüş yok. bunun sebepleri neler? tamam beni iplememesi bi sebeptir, eyvallah, internet özürlü olması fazla kullanmaması bir sebeptir, eyvallah. ama ne bilim ya..

aslında sorudaki amacım bu tür bayan arkadaşları tanımak? niye böyle yaptıklarını biraz daha anlayabilmek.

 

(bkz: sen çok yanlış gelmişsin kardeş)

aslında bunun sebebini buradaki insanlara değil de sizin tabirinizle sizi iplemeyen bayanlara sorsanız daha net bir cevap alabilirdiniz.
sebebi büyük olasılıkla sizinle iletişmek istememeleridir.

Sabac

internet ozurlulugu ile alakasi yok, kadinlarin en internet ozurlusu bile facebook'un ozelliklerini cok iyi biliyor.

mesaj kutularini ve arkadaslik isteklerini de gunde bilmem kac defa kontrol ediyorlar.

uzgunum panpa.

nawres

Cevabı vermişsiniz sizi iplemiyorlar. İnterneti kullanamama durumuna gelince facebook için çok fazla iq gerekmiyor. 5 yaşındaki yeğenim bile kullanabiliyor.

eelmaa

Mesajına cevap gelmiyorsa, mesaj kutusunu kontrol etmediği anlamına gelmez.

Arkadaşlık isteğine cevap gelmiyorsa, reddetmiş olabilir (red bildirisi yok). Arkadaşlık isteği gönderdikten bir süre sonra o kişinin profiline baktığında, yukarıda "Add As A Friend" yazıyorsa seni reddetmiş demektir. Yazmıyorsa henüz isteği cevaplamamış demektir.

Sorunun cevabına gelince; ben erkeğim ama ben de tanımadığım insanlardan gelen arkadaşlık tekliflerini reddediyorum. Facebook'u, insanlarla tanışmak için değil de, tanıdıklarımla haberleşmek için kullandığımdan dolayı. Kadın kullanıcılar da aynı durumda olabilir. "Ama profilinden tam bir kaşar olduğu görülüyor" diyorsan da seni beğenmemiştir.

long live rock n roll

Acaba hiç bayan facebook hesabına girdiniz mi? Ben girdim bi arkadaşımınkine sevimli ve hoş bi kız kendisi bi kaşarlığı yoktu. ama gelen mesajları okuyunca erkekliğimden utandım resmen :(
Sen dunyanın en kişilikli insanı bile olsan abazanlarla aynı kefeye konabilirsin,sorun sende değil.

yagmursuyunacorba

özürlülükle falan alakası yok, arkadas ortamında da muhabbeti geçmişti o kadar cok dürtme mesaj, arkadaslık isteği geliyo ki ben de artık bakmıyorum diyodu hepsi.

sorun facebooktaki abaza sayısında.

rurouni

yagmursuyunacorba çok haklı. eve gelen kız arkadaşlarım benim bilgisayarımdan girdiklerinde görüyorum, her gün bir sürü ekleme talebi, mesajla gelen şiirler, msn adresleri falan..

onu geçtim, poker için fake bi profil açtım, çizgi film karakteri heidi'nin fotoğrafını koydum, ona bile sürekli ekleme talebi geliyordu.

özetle çok iyi biliyorlar facebook kullanmayı. dolayısıyla tanımadıklarıyla iletişime geçmek için bir araç olarak görmüyorlar.

bruges

sorun kesinlikle sende. kendine çeki düzen vermelisin. bunu yaptıktan sonra "arkadaş olarak kabul edilme" conversionun %100'lere çıkacak. üzülme.

crystalsoul

bir kiz olarak arkadaslik isteklerini kabul etmemem ya bir yerde tanistiysak da unutmussam, ortak arkadas varsa ona sorana kadar vs. gibi sebeplerle oluyor, hic alakasiz olduguna eminsem ancak iptal ediyorum.
mesaj konusu da tanimiyorsam ama mesaj atinca profili gorebildigi icin oyle bos birakiyorum. gerci bunla ilgili de bir gizlilik ayari getirmis olabilirler ama her dakika ayar degistiriyorlar, basa cikilacak gibi degil.

lallala
1

mobil görünümden çık