Yıl sonunda İngiltere'ye gitmek istiyorum. Son 2 senedir çalışmadığım için aklıma bile gelmiyordu yurtdışı. Ama geçen gün birisi öğrenci olduğumu hatırlattı sağolsun. (Yüksek lisansa başladım da bu sene)

Bu durumda vize alma şansım nedir, yaşı 30'a dayanmış bir yüksek lisans öğrencisi olarak?

Not: Daha önce dil kursu muhabbetine İngiltere'de 1 seneden fazla kaldım, biri buradan biri de orada uzatma amaçlı aldığım 2 vize var pasaportta, öncesinde de 1 almanya vizesi var. O yüzden herkes, abi sana kesin verir o kız diyo. Ama ben temiz sicilimi riske etmek istemiyorum 1 haftalık bir tatil için!

Burada İngiltere vizesi muhabbeti çok geçmişti bu sene, bi kısmına cevap yazmıştım oradan biliyorum. Özellikle burada bu mevzuyla ilgili sorup sonradan tecrübelenen arkadaşlar! Nedir yorumlarınız? Verirler mi vize?

 

hocam uçak biletini falan al şimdiden, başvurunu yap, eski pasaportunu ve aldığın uçak biletini hatta kalacağın yer eğer otel ise yerini ayırt ödemeyi yap faturayı da ekle dosyaya, çok çok büyük olasılıkla alırsın vizeyi.
bu şekilde en azından vize verirler mi sorusunu kendine bir daha sormazsın.

Sabac

ozellikle daha once ingiltere vizesi olanlari sanki fazla zorlamiyolar. sonucta ogrencisin ve donecegin belli. sabac in yazdiklarina ek olarak, verdikleri forma freelance olarak calistigini falan yazabilirsin ama cok da gerekli degil. 1 hafta harcayacagin para hesabinda olsun sorun yeter gibi. ve en az 6 ay vize verirler diyorum, hade bakalim:)

euteamo

büyük ihtimalle alırsın. ayrıca hızlı başvuru falan var, onlardan bile yararlanırsın gibi. Tabii öğrenci olduğun zaman bir olumsuzluk olmadıysa. Bunu soruyorlar genelde.

prdeay
1

mobil görünümden çık