aöf sınavı biliyorsunuz 2 aşamalı oluyor ve aynı günde 3 dersin sınavına giriyorsunuz. bende bu yönteme alışamadım.üniversite ortamında vizeler 1 hafta sürüp her gün 1 veya 2 sınava girmek daha kolay geliyordu bana.en yakın sınava en geç çalışıyordum ama bu aöf sınavında 2 günde toplam 6 dersin sınavından başarılı olmak için doğru bir çalışma yöntemi nasıl olur bilemiyorum?sizce en mantıklısı hangisidir?
1-sınava kadar her gün belli bir dersten ünite ünite çalışarak mı gitmek? misal para teorisini ilk üniteden başlayıp 1 haftada 4-5 üniteyi bitirip. özet çıkarıp sonunda çıkmış sorulara abanarak belirli bir zamanda tek bir derse kanalize olmak mı?
2-her gün 2 derse vakit ayırıp gene dersleri ünite ünite çalışmak mı? ama bu sefer 1 hafta içinde tüm derslerin ünitelerini çalışmak mı?
birinde önce bir dersi hatim et, birine kanalize olarak öğrendiken sonra diğerine geçerek çalışmak mı, yoksa diğerinde ki gibi 1 gün içinde 2 veya 3 farklı dersi çalışarak tüm derslerden eş zamanlı ünite ünite bitirerek çalışmak mı mantıklıdır?teşekkürler...

 

bence çıkmış sorular üzerine yoğunlaş.

1917
1

mobil görünümden çık