Yakın zamanda ayakkabı alacağım ama bir türlü beğendiğim bir şey bulamadım. şöyle güzel ayakkabı önerileri arıyorum. sağdaki resimde görmüş olduğunuz tipteki ayakkabılar hoşuma gidiyor ama demin adidas gazelle gördüm o da hoşuma gitti. pek de öyle "şöyle olsun" diye şartım yok ayakkabıda. tamamen subjektif yani. 150 YTL'ye kadar limitim var.




 

o taban ne hocam oyle, 90larin ayakkabilarini andiriyor. ben olsam alirdim bir converse pasalar gibi.

egotm

Nasıl bir şey istediğinizi belirtmişsiniz ama işte insan duramıyor. Önerim mis gibi bir outdoor ayakkabı almanız olacaktır. Şu sıralar indirimi kaçırmazsanız 100 ytl civarında rahat, şık, dayanıklı bir ayakkabı edinebilirsiniz.
İstanbul'daysanız Karaköy katlı otopark'ın oralarda bir ara sokakta Camel Active mağazası var. Yarı fiyatına bulmak mümkün.

pyro clustic flow

duyuruyu ilk gordugumde hemen aklıma pyro clustic flow un soyledigi yer geldi:) gercekten cok guzel ve uygun ayakkabılar var, mutlaka bakmanızı oneririm

quadropol

başlık açmadan bende bişey sorayım müsadenizle? bahsedilen karaköydeki camel magazasi sadece ayakkabı mı satıyor? saat ve giyim'de varmı acaba? adı nedir birde mağazanın? birde yer tarifini biraz açarsak, ara sokaklarda dolaşmayayım yok yere, pek bilmemde karaköy'ü? tşk.

eksi daglarinin aslani

new balance'ta bunlara benzer var yanılmıyorsam.

hatta şöyle bi'şeyler:

www.newbalance.com.tr

insensitive

gazelle öneriyorum kesinlikle.yagmur camur yaz kıs demeden giydim,giyiyorum.
ceylan gibi sekiyorum:P
reklam oldu biraz ama öyle.

demoniclewinsky
1

mobil görünümden çık