arkadaşlar bir .pdf dosyasını kitapçık (booklet) şeklinde (yani çıktı alıp ortadan zımbalayınca a5 boyutunda sayfalara sahip bir kitapçık)çıktı almak mümkün müdür? Diyelim ki uğraşım dosyayı .doc haline getirdik bu şekilde daha mı kolay olur???

Şimdiden çok teşekkürler


 

pdf te A4 dosyaya yatay olarak iki sayfa basabiliyorsun. (hatta 16 sayfayı tek A4 e basabiliyorsun)

pdf dosyayı aç sol üstteki printer simgesine tıkla açılan pencereden print scaling bölümünden "multiple pages per sheet" seçeneğini seç, pager per sheet kısmını 2 yap sonraki bölümden "vertical" yada "horizontal" olarak seçimini yap tamamdır. hatta properties bölümüne girip yazdırma kısa yolları sekmesinden kitapçık yazdırma seçeneğinide değerlendirebilirsin.

pposeidon_1

anlattığınız gibi yaparsa ortadan katladığında ilk sayfa başta ikinci sayfa en arkada falan olur.. booklet printing'i seçeceksiniz evet. yalnız dikkat edin yazıcı bir yerde iki sayfa birden alır, uğraştırır onu düzeltmesi.

galadnikov

yazıcıda booklet seçeneği varsa olur, yoksa hiç uğraşmayın derim.

african rain

evet pposeidon arkadaşım herhalde pek iyi anlatamamışım galadnikovun dediği şekilde istiyorum çıktıyı. sanırım african rain haklı.

istanbul beyefendisi

kitapçık şeklinde printi KONUR SOKAK 9/4 TEN ÜSTELİKTE SAYFASINI 2 KURUŞA ALABİLİRSİN TEL 418 18 82 ÜSTELİK ORTASINIDA ZIMBALIYORLAR

firatankara78
1

mobil görünümden çık