artık klasik'leşmedi mi? yoksa hala mantıklı bir etkileme yöntemi mi?
peki kaçıncı buluşmada almak mantıklı askjdkalsd, yani hangi seviyeye gelinince alınır? ör: kızın da senden hoşlanmaya başladığını anlayınca.
e alıncaksa hangi çiçek alınır?
bugün çiçek alındığı için titreyerek boşalan bağyan bir arkadaşımdan esinlenerek merak ettim de.

 

özel bi gün değilse çiçek biraz tuhaf değil mi? haftada 2 gün görüşsen 2 gün de çiçek alacak mısın mesela?

sttc

hayır efendim ne klasikliği, içinizden geliyosa alırsınız. buluşacağınız kızı sevindirirsiniz işte fenamı. hiçbi kız "ay erkek bozuntusuna bak çiçek getirmiş" demez, aksine kendini değerli hisseder. hele ki ilk buluşmalarda daha da güzel olur, güzel anılar bırakırsınız karşınızdakinin zihninde. asıl klasikleşip çürüyen bişi varsa o da maçoluktur, odunluktur.

be forever young

kız hangi çiçeği seviyorsa onu alırsın.

fortisvita

@sttc yok elbette 2 gün almaya gerek yok, @be forever ın dediği gibi ilk buluşmalarda iyi olur sanırım.
@fort, hacı hiç aklıma gelmemişti..

dieselsingle2

kızın senden hoşlanmaya başladığını anlayınca çiçek alma pamuk şeker yahut elma şekeri %100 çalışıyor

10ur1can

Aslında en güzeli kızla buluşmaya giderken içinde 20 lik banknot olan bi zarf götürceksin. Al bakalıııım, içimden geldi, kabul et... falan :) Doğumgününde, yıl dönümlerinde, sevgililer gününde de bu yapılsa süper olur! Hadi beyler, benimle birlikte bu olayı klasikleştirmeye hazır mısınız! :)

Cimo

ilk zamanlarda bi kıza çiçek vermek bence iyi olmaz. veya bi kez böyle güzel bi çiçek verilip sonra bi süre çiçek vermemek iyi olur.
kızı şaşırtır falan etkisi güzel olur. sık çiçek vermek boğucu olabilir. daha sonraları da ara ara kocaaaman kucak dolduran buketler vermek çoook hoş olabilir.

bi kız olarak 1 kerecik de olsa kocaman bi çiçek buketi hediye alabilmiş olmayı istemişimdir ama malesef öyle bi ince düşünceli erkeğe rastlayamadık xd

remstan

@remstan sen "xd" yaptıkça seninle birlikte olan erkeğin aklına şaşırırım liselim benim.

sert yerden yavas
1

mobil görünümden çık