Kediciğim dün akşamda beri bi halsiz, böyle sürekli yatıyor her bıraktığım yerde. bir kalkıyım felan yok. kaldırıyorum gözlerini zor açıyor bayılmış gibi. bu güne kadar hiç böyle değildi yani koşturup duruyordu. şimdi yatıyor arada bi titriyor gibi bişeyler oluyor. sesleniyorum kafasını kaldırıp bakmıyor endişelenmeye başladım. her gece yanımda yatardı. bu gece yerde yatmış. acaba üşütmüş müdür? ne yapsam dersiniz.

belki işe yarar. kendisi 10 aylık dişi siyam. iç-dış parazitleri yapıldı sadece. (en yakın zamanda diğerlerini de yaptıracağım)

bide gündüzleri evde yalnız kalıyordu hep akşama kadar. hayvana çok mu kötülük ediyoruz:/

 

kedin hasta, veterinere götür. nesi olduğunu ancak onlar anlar. biz ateşi olup olmadığını bile anlamıyoruz.

no avalon

veterinere götür hemen. hasta kedi kendini hemen belli eder. burnunu yokla. ıslak değil kuruysa, patileri sıcaksa ateşi var demektir.

mea maxima culpa

mart ayına geliyoruz, canı sıkılıyordur tek başına. bu mevsimde olabilir bence.

thingol

Sanırım dediğiniz gibi ateşi var ve ağzı salya akıtacak kadar ıslak, damlıyor nerdeyse. bu saatten götürmem zor sanki yapabileceğim bişey var mı ev ortamında? kalorifer peteğinin üstünde uyuyor:/

zozjotejmnk

salya salgısının artması ciddi böbrek veya karaciğer sorununa delalet eder. acilen veterinere götürmen lazım. ver ben götüreyim yav!

no avalon

24saat açık klinikler var yahu. götürün bi yere hayvanı.

kedili madam

götürdüm, geldim. sadece ateşinin olduğunu soyleyip 2 tane iğne vurdular. sagolun.

zozjotejmnk

ben siyamımı lanet bir virüs yüzünden kaybettim. 3 yaşındaydı, eger yemek yeme azalır ve salya salgılaması artarsa ltfn bi kere daha götürün.

minorplane
1

mobil görünümden çık