burdan bizim evi son bikaç aydır abartmıyorum 30-40 defa aradılar. her seferinde istemiyoruz aramayın dediğimizde, ama ben aramadım başkası aramıştır filan diyorlar. sonuçta aynı şirketten arıyorsunuz kim aradıysa aradı. valla sinirlendim. bu aramaları önlemek için ne yapılabilir?
ayrıca bugün ben konuştum yine dedi ki, şu andaki internet bağlantınızın sözleşmesi bu ay bitiyor. dopinge geçin ilk 3 ay şöyle, sonra 5 ay böyle. değiştirmezseniz faturada beklenmeyen sonuçlarla karşılaşabilirsiniz filan. ben sınırsız kullanıyorum var mıdır böyle bişey sözleşmenin bitmesi, faturanın çok gelmesi gibi filan? sözleşme olsa ve bitse bile zaten interneti keserler faturayla ne alakası var. ayrıca sanırım öyle bi sözleşme de yok zaten. varsa nerden öğrenilebilir? kota sorgulama sayfasında görünmüyor öyle bişey.



 

ttnet tabi evet. yanlış hatırlamıyorsam 2005'in sonuydu modem vermemişlerdi de yine bi kampanya dahilinde filandır herhalde. her zaman kampanya var zaten. sonuç olarak benim sözleşmemin gerçekten bitip bitmediğini nerden anlıycam ki?

tepedeki psychedelic adam

bana da bir ara bulaşmışlardı. aynı size söyledikleri gibi ttnet aboneliğimin bu ay sona ereceğini söyleyerek, kendi servis sağlayıcılarının ttnetin uzantısı olduğundan fakat daha ucuz daha hızlı olduğundan falan bahsettiler. hemen ttneti arayarak abonelik durumumu sorguladım. doping interneti arayıp ne kadar dolandırıcı sahtekar olduklarını yüzlerine bağırdım. bi daha da aramadılar.

overdose

Arkadaşlar bitecek olan sözleşme değil kampanyadır. TTnet sözleşmelerinde süre olmaz zaten. Kampanyanın süresi olur. Yanlız "sözleşmeniz bitecek gelecek fatura fazla olabilir" dediklerine göre satmak için işin içine yalan dolan katmışlar. Uzak durmak lazım.

nbfef

Özet geçiyorum : Allah Doping ADSL'den korusun. Amin.

minyatur dev
1

mobil görünümden çık