evet copy paste yaptım. neyse,
arkadaş ben bu filmi izledim ve bir bok anlamadım. nedir bu filmde verilmek istenen mesaj, tema vs? bunu beğenen insanlar neye dayanarak beğeniyor? duygusuz bir mal mıyım? yoksa yarısında uyuya kalıp en son hatırladığım yerden devam ettiğimde acayip önemli bir noktayı mı kaçırdım? popülerite işleri mi? oyunculuk enfes senaryo değişik ama.. ?
oha ekşi de yaklaşık 1000 entry var ordan okuyamam biri özet geçsin olayı
ek olarak www.youtube.com bu iyidir, bunu beğendim evet.

 

Seni çok iyi anlıyorum. Bende bir bok anlamadım. Millet acayip anlam yüklemiş ona. Bence Küçük Emrah'ın "Boynu Bükükler" filmi daha anlamlı ve duygusaldı :) Bu film popüler kültürün "bir bok anlamasanda, çok sevmiş gibi yapacan" filmleri arasında. Mazaallah sakın bunları yazma bir yere linç ederler. Belli bir topluluğun kutsal filmi bu, bende anlamadım ama öyle işte. Fazla kurcalama derim :)

beholderrulez

heryerde söylemeyin kardesim, onu anlamadim bok gibiydi, bunu anlamadim bok gibiydi diye. anlayan biri cikar, hatun yanında rezil olursunuz. siz anladiginiz icin güzel olacaksa filmler işimiz var.

daginikzihin

rahatladım yemin ediyorum bende anlamadım ak. yani neydi bu filmi bu kadar anlamlı yapan ? bir bilen varsa anlatsın

paintov

Selamlar,kendi anladıgımı anlatacagım,elimden gelen budur.
Bu film güzel bir film,hiçte kötü degil bir kere.2 uyumsuz kişinin aslında nasıl bir aşk yaşadıgını ve filmin ilerleyen zamanlarında nasııııl gaddarca birbirlerini hayatlarından çıkarmak zorunda kalmalarının hikayesi.
bana göre şu anda günümüz çiftlerinin %60 kadarının hikayesi.
hoşlanıyoruz,çıkıyoruz,seviyoruz,ayrılıyoruz.nedir bu ya! diye karanlıga küfredenlere bir dert ortagı ve eger durum ayrılıga gitmiş ise bir çıkış yolu fikri verebilmesi açısından iyi bir film.

kokhucre

abi ben sırf hakkında bu kadar entry giriliyor diye 3 defa başladım bu filme üçünde de uyuya kaldım. sonra da umursamadım pek. scott pilgrim vs. the world daha güzel bence. o da aşk filmi. böyle basit fikirlerim var hayata dair napayım.

tonights the night

abi anlaşılmıyacak bir yanı yok bence. özgün bir konu, vasat bir film. zaten abartıldığı kadar yok. ne gördüysen o yani.

hadi doni darkoyu anlamadım deseniz eyvallah da bunda gerçekten yok bişey. olayı bu kadar.

cedric tweedledee

tırt

halitkin

altında bir mesaj aramadan izledim ve şahsen beğendim. filmin olayı hafızasını sildiren 2 kişinin her seferinde birbirine aşık olmasını anlatması.

cumingsoon

ben bilumum yerlerde anlamadığımı beyan etmiştim. hiç de utanmıyorum gerilmiyorum anlamadım derken. ikinci kez isliyim dedim yarısına gelmeden kapattım. bence bu film normal insanlara göre değil. ama nası oluyosa herkesin en sevdiği film anasını satiym.

j lithium
1

mobil görünümden çık