[q]
(5) 

mardin turu

superb #215072
mardini gezmek istiyoruz
hangi tur şirketini önerirsiniz?

şehir ile ilgili tecrübelerinizi de yazarsanız sevinirim

 

bu mevsimde mardine gidilmez. baharı bekleyin, çok sıcaklara da kalmayın. yada eylül-ekim nar zamanı gidin.

tek başına mardin 2 günden sonra sıkar. gap turu içinde 1 gün ayrılır genelde mardine, gece orada konaklanır. çok modern oteller yapıldı son zamanlarda.

gap turu yapacaksanız, oralara kadar gitmişken gap-doğu birlikte olan paketlerden almanızı tavsiye ederim. çünkü hiç bir tur şirketi tek başına doğu programı yapmaz. o kadar yolu göze aldınız madem, gitmişken van gölünü, aniyi de görmüş olursunuz.

sen hangi şehirde olduğunu yazaymışsın biz de ona göre şirket önerirdik sana.

halanne

istanbuldayım halanne
bu mevsimde gidilmez demenizin sebebi nedir?

superb

ee soğukk :)
kar-yağmur-çamur

izmirde olsaydın önerebileceğim çok iyi bi firma vardı ama istanbul uzmanlık alanıma girmiyor.

tavsiye olarak, tur şirketi araştırmanın yanında, hangi rehberle gideceğinizi de araştırın. mümkünse daha paketi satın almadan rehberinizi öğrenin ve ona göre son kararınızı verin. çünkü şirket oraginzasyonu yapar, oteli-otobüsü ayarlar. sonrası rehberin eline kalır. tur boyunca neler yaşayacağınız rehbere bağlı olacak.

halanne

valla hava sıcaklıkları istanbulla neredeyse aynı olduğu için ben bu zamanlarda gidilebilir diye düşündüm..

superb

kar yağmur çamur dediğiniz geçmişte kaldı.istanbul da bu mevsimde karlı olurdu zamanında.yani istanbulda şuan hava nasılsa mardinde de aşağı yukarı aynıdır zaten tarihi güzellikleri görmenize bir mani yoktur.gittiğinizde telkari gümüşlerinden edinmenizi süryani şarabını tatmanızı mardin yöresel yemeklerini mezopotamya manzarası eşliğinde afiyetle yemenizi öneririm.

hll4747
1

mobil görünümden çık