[medikal]
(7) 

Süt

gyroscope #214467
Yirmili yaşlarda birinin her gün 1 litre süt içmesinde bir sakınca var mıdır? Gelecekte herhangi bir sağlık sorununa sebep olma ihtimali var mıdır?

Teşekkür ederim.


 

çok fazla Laktik asit almak sorun yaratır mı? bir de böyle araştırın isterseniz.

Leon filminde Leon içiyordu pek de sağlıklıydı hani.

homeless

Hazimda sorun yasamiyorsa sakinca yok genel olarak. Ama tabi 1 litre sutteki yag ve genel kalori miktari az degil; onu da unutmamak lazim.

wpi

kola icmesinden iyidir her hal ve karda. lakin ailede ciddi bir koroner sorun varsa, ilerde belki kolestrol falan filan sebebiyle sorun olabilir. yarim yagli ic o zaman

no avalon

kalsiyum kemikler icin cok faydalidir fakat asiri miktarda alinirsa kirilganligini arttırır kemigin. bu raddeye gelmedikce sorun yok bence

berginyonbaenre

bunu 50 yaşına kadar düzenli yaparsanız kalsiyum patlaması yaşayabilirsiniz

sabor

market sütünü içmesen daha iyi.artık zehirden farkları yok.benim gibi yap.güvendiğin bir yerden (en kötü süt satıcısı bile artık market sütünden iyi süt satıyo merak etme) süt al yoğurdunu yapıp ye.yoğurt sütten daha faydalıdır.eğer sağlığını bu kadar düşünüyosan.ben şehir merkezinde oturuyorum 2 senedir böyle yapıyorum.yok üşenirim diyosan market sütüyle zehirlenmeye devam et.

sori

Ben de denemiştim zamanında alerji yapmıştı, hergün 1 lt süt içiyordum.Bazen arada sırada bira da içiyordum yanında.Bünyeden bünyeye değişir kanımca.Alerji olunca bıraktım, biraya devam ettim sadece turp gibiyim.

ForzAras
1

mobil görünümden çık