1 hafta önce dövme yaptırdım dövmem kabuk bağladı ve sonrasında kabuklar dökülmeye başladı, yalnız alttan çıkan dövme ilk yapıldığında ki gibi simsiyah değil, ilk günki canlılığı yok normal midir?




 

Normaldir.

cnsfrnk

normaldir. zaman tanımalısın dövmene. ilk yapıldığında canlı olur dövme. sonra iyileşme süreci boyunca o canlılığı kaybeder. tamamen iyileştiğinde cildin dövmen de gerçek haline dönecek.

anconia

dovmenin derinin ne kadar altina yapildigi cok onemli. cok alta yapildiysa dogal olarak derinin etkisiyle, yesilimsi bi renk alir -siyah ise ozellikle-. benim tribal ile yazi dovmem ilk gunku gibi simsiyah duruyor hala.ben de sasiriyorum tabi. zaten ilk gunlerde kabukla beraber ustteki boyayi atar, o yuzden renkte hafif solma olabilir. ama onuncu gunden solmasi pek normal degil.

raycharles

gayet normal

seyduna6687

hemen solmaz. eger böyle bı durumla karsılasmıssan o ılk 1 haftada gereken onemı vermemıssın demektır. banyo yaparken su değdırmemek, o bölgeye vazelin surmek vs onemlı. kaldı kı, dovmeyı yapan arkadasın dovmeyı 1 ay sonra falan tekrar gormek ıstemesi gerekıyor. böle bı durum varsa gıt bı baksın tekrar.

evegirmekistemiyorum

kabuklari kendin soyma, kremlerini sur ve isi zamana birak.

blackworld

normaldir. ilk yapıldığında parlak canlı ve gerçek dışı bir renklilikte olur ya da siyahlıkta....sonra kabuğunu atar ve gerçek kalıcı son hali ortaya çıkar.

yitik yazar
1

mobil görünümden çık