Arkadaşlar Karşıyakadan Aliağaya gitmenin en hızlı yolunu bulmam gerekiyor zira sabah 7.30 en geç ise 7.45'te orada olmalıyım.

Banliyö sistemi henüz çiğliye kadar gidiyor, o sistem devreye girinceye kadar alternatif bir yola ihtiyacım var.

-Menemenden Aliağaya belediye otobüsü var, önce menemene gidip oradan aliağa otobüsüne binilebilir ancak süre sıkıntısı var, bu otobüsü kullanan varsa kaç dakikada gittiğini söyleyebilir mi?

-Dedebaşı - soğukkuyu tarafından anayola çıkıp, izmir garajdan aliağaya giden otobüsler oluyormuş sanırım, bu otobüsler sabah saat kaçtan itibaren karşıyaka soğukkuyudan geçmeye başlıyor? Ve karşıyakadan itibaren kaç dakikada aliağaya gidiyor bilgisi olanlar lütfen paylaşsın.

Bunlar dışında alternatif yolları bilenlerin tüm tavsiyelerine açığım.

 

sebat otobüsleri var ayvalığa giden onlar sayesinde ulaşırsın diye düşünüyorum.

www.sebatturizm.com.tr

kedimi yedim

soğukkuyudan aliağa yönüne doğru 1 km yürürsen serinkuyuya gelirsin orada otobüs firmaları olur onlarında taşıtları olur aliağaya giden diye düşünüyorum. yani yeni garaja gitmemek adına. ayrıyetten anayol dedikleride anadolu caddesi oluyordur. o caddeye 05:00 gibi bi saatte yani birazdan çıkın işte evden. o dediğim yere gidin bir sürü küçük minübüs oluyor onlarda yazanlara dikkat edin aliağa yazan atlayın. ama dediğiğim gibi otobüs firmaları var orada onlara yada herhangi bir insana orada sorabilirsiniz. oradan bindiğinizdede 45 dakkada aliağaya varır.

daglien

petkim'in servisleri vardı. sabah mesaisine izmir'den adam getiriyorlardı. bilmiyorum tanıdıkla falan bir şekilde ayarlanabilir mi? ya da hala bu servisler var mı?

jaaaccckkk
1

mobil görünümden çık