az önce bir sms geldi aynen aşağıdaki gibi;

1.1.2011'den itibaren ADSL paketinizin aylik standart ücreti 59,40 TL, adil kullanim siniri 25 GB, 25 GB'in asimi sonrasi 1 Mbps olacaktir. Bilgi ttnet hede höde...

şimdi olay şu bunlar beni 1 ay önce arayıp hızın aynı ( 8Mbps ) kalacağını ve fiyatın 29 TL olacağını söylemişlerdi. Bu ne ola ki? 60 TL ve 25 Gb sonrasi 1 Mbps... Salak yerine mi koyuyolar?

Ben bu konuda ne yapabilirim. Bilen eden var mı?

 

54.90 demek istediniz sanırım. 8 mbit 29 lira dedilerse muhtemelen 24 aylık sözleşme onaylamışsınızdır ve ilk 6 ay fiyatıdır o. 6 aydan sonra normal ücreti ödemeye başlarsınız.

sanal uyku

Netlimitsiz paketine dahilsiniz demek ki. Değişimden önce 15 gb 8mbps, onu geçince 512 oluyodu. Şimdi 25 gb kota, sonrası 1 mbps ye düşücek. Hızla ilgili bi değişim yok sadece 5 lira bi zam gelmiş. Sizin indirimli ödemeniz bitince onu ödiycekssiniz işte.

holly golightly

bana gelen mesaj da aynı şekilde fakat bende 79tl yazıyor. hiçbir şey anlamadım. ben 4 gb sınırlı kullanıyorum. şimdi her ay 79 tl mi ödeyeceğim? banada bi cevap verirseniz sevinirim.

saturn

@sanal uyku

hayır fiyat gerçekten o ve 5 yıllık ttnet kullanıcısıyım. testicle mı geçiyo bunlar anlamadım ya. sinir ediyolar başka bişi yok allama

nemo problemo

@saturn:

kotayı aştığınızda gelecek maksimum ücret o. eskiden 60 küsür bir şeydi sanırım.

sanal uyku
1

mobil görünümden çık