sözlüğe, kaç ışık yılı sonra yazar olunur?




 

Yaz gelmeden olursunuz diyorum.

hopi

en fazla 6 ay 12 ay içinde bütün sıralar eritilir diye tahmin ediyorum. 75 bin kişi sırada görünüyor. 20 kişi onaylıyor desek 3600 kişi düşüyo adam başına. Günde 10 kişi onaylasalar 360 gün sürer. Hiperaktifliğe göre düşünün işte. Günde 100 kişi onaylayıp 36 günde eriteceklerini hiç düşünmüyorum.
Tabi bu sırada diğer bekleyen 200 bin kişinin durumu da önemli . Onlar aktif hale geçerlerse siz de sırada geride kalacağınız için günde 10 kişi hesabıyla 3 sene civarı da sürebilir. Tabi aktif olup öne geçmek mümkün. Her gün login olanla olmayan bir mi demişler.
Kondüktör tayfasının performansına bağlı her şey görüldüğü üzere. Günde 100 yazar onaylamak hiç kolay değil bence ama belki de yaparlar ;)

ozdek

belli olmaz.arkadasin da dedigi gibi gun icinde login olman cok etkili.atiyorum,onunde 25000 kisi var,bu 25000 kisinin hicbiri login olmadi,sen oldun,senin entrylerini kontrol ederler.

raycharles

kondüktörlerin onaylamasıyla birlikte gün içinde en az 1.000 kişiye bakılıyor.. başta duran 30.000 kişi online olmadığı için pasif durumda. şimdi kayıt olsan ve kondüktör olayı aynen bu şekilde devam etse 2 aya kalmaz yazar olursun. belki daha yakın bir zaman içinde.

mevrin

çok daha kısa sürer diye "tahmin ediyorum". istatistiklerde görülen sayıda "geç şimdilik" ile entry'leri yeterince iyi bulunmayan, ikinci bi şans verilen yazar sayısı çok. sayı düşmüyor görünüyor ama yapılan işlem adedi görülenden çok daha fazla. şimdi girsen mart en kötü nisan'da buradasın diyebilirim.

zaferbey
1

mobil görünümden çık