
Bana normal gibi geliyor. Birkaç güne gelmesi lazım adet döneminizin.


çarşamba günü son ilacı içtiysen 1 hafta sonrası perşembe günü ilaca başlaman gerekiyor normalde. ilişkiye hangi gün girdiğinizi tam anlayamadım ama ilacı bu şekilde eksiksiz içip, düzgün zamanda bırakıp zamanında başlarsan ilaç içtiğin ya da bıraktığın dönemde ilişkiye girmiş olmanın hiçbir sıkıntısı olmaz. adet görmen gereken zaman 3-4 gün sonrasıdır zaten normalinde de. bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum eksik ilaç içmediysen eğer.


adetinin geciktiğini söylüyorsun, o halde hemen bir gebelik testini derin bir nefesle alıp yarın sabahki idrarını kullanarak sonucu öğrenmelisin, ancak haplarını düzenli aldğın için bir sorun olacağını sanmıyorum


ya haır haplarımı düzenli almadım işte.. bi gün almadım.. ilişkiye de o gün girdim ben.. perşembeydi galiba geçen hafta


ilacını bir gün almadıysan ertesi gün 2 tane içmen gerekiyor. bence sen en iyisi bir gebelik testi yap fakat ilk etapta gebelik idrar testinde de çıkmayabilir.


test için erken olabilir.
ama hapın bitişinden 7 gün sonra, yani hapa başlamanız gereken tarihte hala adet görmemişseniz dr şart. en azından hapların içinde öyle yazar.
hapı aksatırsanız ek önlemler şart, bu paniği yaşamaktan iyidir.


ertesi gün hapı adet dönemini bir kaç gün ilerye atabilir.
