Önceleri sınırsız 1 megabit kullanıyordum. Sonra "hızını artır, fiyatını düşür" gibi bir adı olan kampanyaya uyup bı hızı 2 megabit yaptım, birkaç haftadır kullanıyordum. Ancak son iki gündür maksimum 32kbps hızındayım...

Netlimitsiz denen paketlerden birine geçmedim. Onların 15GB indirmeden sonra 512kbps hıza düştüğünü biliyorum. Benimki tamamen sınırsızdı.

Müşteri hizmetlerini aradım, çağrı merkezinde teknik bir arıza varmış, "sonra arayın" dedi. Ben de konunun uzmanlarına danışayım dedim.

Neden düştü bu hız?
Sizde de düştü mü?

 

Sinyal zayıftır, çalışma vardır, telekomun santralinde sıkıntı vardır, yeriniz santrale çok uzaktır vs. Bir çok nedeni var bunun, müşteri hizmetlerini arayın, sistemler düzelince. Onlar hallederler, benim netim çok daha kötü emin ol her 40 dakikada 1 kopuyor.

liriamer

Türk Telekom gibi işgüzar bir firma oldukça başımızda çok normal bunlar ki sözlüğe bakarsan neredeyse herkesin aynı şeyleri yaşadığını görürsün.

Alternatiflerin varsa superonline, kablonet oturduğun yerde onlara geç derim.

everyone looks so good from here

upload download hız testi yaptınız mı? yaptıysanız sonuç ne çıktı?

ykyt

Hayır, şu belli bir indirmeden sonra hızı düşen tarifeye mi geçirdiler acaba salaklar diye tereddüt ediyorum. Dört kere aramışlardı aynı şey için, dördünü de reddetmiştim...

Hız testi yaptım, hız yerlerde sürünüyor, 32kbps indirme hızı var.

samterk

Tekrar aradım ve kulaklarını çektim, sonra bi de modeme reset attım, düzeldi.

Ama işe yarayan hangi yöntem bilmiyorum :)

samterk

modeme reset atmak genelde cozuyor problemi.

blackworld

Telekomun ipinde kuşağım politikası yüzünden hacı. Ben de bazen 500 mb'yi 7,8 dk'de indirirken; bazen de 1,2 mb lik kıçı kırık video için 5,6 dakka bekliyorum.

pangea
1

mobil görünümden çık