selam nerd'ler,
şimdi, elimizde 1080p videolar var, onları bilgisayarlarda rahat goruntulenebilmesi için 720p'ye dönüştürmemiz gerekiyor. bunu kalite kaybı olmayan veya mümkün olduğunca az kayıpla nasıl yaparız? 1080p'leri bilgisayarda açınca bazen görüntü dalgalanıyor böyle yatay çizgiler çıkıyor falan. o da düzelir değil mi 720'ye çekince?



 

ekrna kartı sürücünü güncelle, player değiştir, başka bir şeyler dene. normalde anlattığın gibi dalgalanma falan olmamalı. zaten o çözünürlüklerde video düzenlemek baya baya baya bir vakit alacaktır.

celeron 300a

1080den 720 ye geçiş çok uğraştırır. Ama bilgisayarınız vasat değilse, dalgalanma olmaması gerekir. Bsplayer ile deneyin bi denemediyseniz ya da VLC.

liriamer

media player classic ve vlc player ile denedim. dalgalanma devam ediyor. ekran kartım biraz ortalama bir kart, ondandır heralde. yahu mesele dalgalanma değil ki, biz bi dvd hazırlıyoruz ve 1080p videoları belirli bir çözünürlüüğe indirip sony vegas'ta düzenleyeceğiz. fanmade konser dvdsi. çözünürlükler hakkında da detaylı bilgim yok.

hjarteblod

e pardon da vegas var madem, niye dönüştürmeye kasıyosun ki ? aç vegasta 720p yeni bi proje, at videoları, istediğin gibi düzenle.

yine de çevirme arzusundaysan, format factory işini görür. ön tanımlı ayarları vardı ordan en yüksek kalite bişeler seçebilirsin. toplam ne kadar sürelik videon var bilmiyorum ama saatlerini vermeye hazır ol derim.

celeron 300a

Xilisoft

Tutankamon616

kmplayer ve coreavc (paralı bi yazılım, torrent falan rahat bulunuyo ama) kur. kmplayer'ın ayarlarından avc h264 gibi şeyleri çözen şey olarak coreavc seçmelisin. sonra da kmplayer'da mis gibin izlemelisin.

not: 1080p'leri 720p'ye çevirme konusunu hiç açmadım fark ettiysen.

edge_nabby

arkaaşşar gönül isterdi ki 1080p'leri düzenleme gereksinimiz olmasın; ama 1080p videoları düzenlemek zor oluyor ve sonuçta dvd'yi insanlar indirip izleyecek, onları da ekstradan 1-2 program kurdurtmak durumunda bırakmak ıstemıyoruz. yoksa ben kendi bilgisayarımda 1080p izlerim bi şekilde elbet.

hjarteblod

AVS Video Converter
kullandıklarımın en iyisi

sidd79
1

mobil görünümden çık