paldur küldür sıra ilerliyor bi düzenleyek bakim.
düzenlenince sıra düşmüyoruz sanırsam?
30bininci sıra bu hızla ne kadar sürede erir tahminen?


 

eskiden boyleydi en azindan: kontrol merkezine tikladiginizda entrylerimi goster diye bir sey olmasi lazim. tum entrylerinizin oldugu basliklari sol frame'de gostermesi gerek boyle deyince. oradan tek tek tiklayip duzeltebilirsiniz.
duzenleyince dusulmedigi cesitli kereler modlar tarafindan dile getirildi. silip yeniden yazildiginda da benzer durum gecerliymis (guybrush soylemisti sanirim en son).

30 bininci siralarin erimesi daha surer. en az 2 ay diyorum.

entrapmen

günde 1000 civarı çaylak işleniyor. 30.000 için 1 ay bile denebilir. hadi kondükler hevesli çalışıyor şimdilik, bezdiklerini düşünürsek 2 ay olsun. 2 yıl değil. o eskidendi :)

kibritsuyu

gunluk 500 hesap incelenmesinden yola cikarak soyledim. 500 x 30 = 15000 x 2 = 30000
bu minimum bekleme degeri bence. ilk gun 800 falan denildi de o sayi azalacaktir gun gectikce.

ayrica 500 hesap cok zor degil. 22 kisi ki bunlarin cogu asiri hevesli insanlar + hala inceliyorsa moderatorler dersek gunde ortalama 20-25 kisi incelemeleri kafi. bence 25 kisiden fazlasini bile inceleyebilirler.

entrapmen

girileri düzenlemeyi kendim keşfettim;
yedek alınır yedekteki başlıklar tek tek girilir. eğer az entry'lı başlıklar ise kolayca bulunuyor. kendi girilerimizi görebiliyoruz zaten.
ordan düzenleniyor işte.

dieselsingle2

kontrol merkezinde sıranız şu yazan yerin en alt satırlarından birinde entrylerinize buradan bakabilirsiniz gibi bir ibare var.buradanın üstüne tıklıyorsunuz efenim :)

köfte
1

mobil görünümden çık