5 limiti aşıldığında önce para yatırılıp sonra mı başvuruluyor yoksa başvuruluyor da alırken mi ödenmiş olması gerekiyor? 1 günlüğüne gideceğim ankara'ya, önceden faks çekeceğim ama çıkarırlar mı emin olamadım, izmir'den de yatıramıyorum. orada başvursam yetişmeyecek. ne yapsam ne etsem?




 

www.oidb.metu.edu.tr

Not: Akıllı kimlik kartını e-cüzdan olarak kullanan öğrenciler ödemelerini bankaya gitmeden ÖİDB nda yapabilirler.

diyor, orada ödeme yapabilirsiniz sanırım.

anlergl

benim lise diplomamın aslı gibidir kopyasını almam için önceden para yatırmam gerekmişti. öğrenci belgesinde de böyledir herhalde. parayı önceden yatırıp makbuzunu veriyorsun çünkü. bir de galiba öğrenci belgesi artık sadece çarşamba günleri alınabiliyor. başvuru formunu doldurup oradakilere verince direk veriyorlarmış öğrenci belgeni.

paddle steamer

@paddle steamer
sadece carsamba gunu degil, herhangi bir gun ogrenci belgesine basvurabiliniyor; carsamba gunu basvurunca aninda aliyorsun. diger gunler basvurdugunda 2 is gunu icinde.

ansya

önce para yatırılıyor. bölümünüzle ilgilenen öğrenci işleri danışmanının telefonunu bulup arayın, işim acil deyin, 1 günde de hallolur o zaman.

meriadoc

iki posta da başvurulabilinir aslında. 5+5 filan yani.

dambil

yalanmış ya ücret olayı lskjf günde maksimum 5 var sadece.

dambil
1

mobil görünümden çık