[q]
(6) 

uzun hava

theselfish #203411
merhaba sevgili zevkini sevdiğiminin sözlük kullanıcıları. fazla vaktinizi almıycam sorup kaçıcam. uzun hava önerisi istiyorum. şöyle rakıyla beraber vay anasını bilmemnaaptığımın dünyası muhabbetlerine meze olacak tercihen erkek sesinden (bülent ersoy da olabilir) uzun havalar. şimdiden teşekkürler.




 

Bübü'yü işin içine kattığınıza göre TSM arıyorsunuz, o zaman "uzun hava" değil "gazel" arıyorsunuz sanırım (Kendimi Hababam Sınıfı filmindeki genç edebiyat hocası kız gibi hissettim). Aslında onları bırakın, hüzzam faslı açın, aynı etkiyi gösterir. ŞArkı olarak "Ömrümüzün son demi" olabilir mesela.

sourlemonade

müzeyyen senar olmaz mı?

marcelorios

ne bileyim inceye çıkan erkek sesi arıyorum niyeyse bu gece, müzeyyen senar olmaz gibi. o yüzden neşet te pek uymuyo bu duruma, cosmicstring açıklayıcı anlatım için teşekkürler ancak hani nasıl söyleym biraz ata demirer in stand-up larında taklidini yaptığı uzun havalar var ya, çok enstrüman içermeyen, dramatik ses değişiklikleri olan filan. gerçi ömrümüzün son demini dinlemekteyim şu an hiç fena değil ancak yok bahsettiğim tsm de değilmiş..

theselfish

Bu durumda anahtar kelimeleriniz:

sıra gecesi, ibrahim tatlıses, urfa'nın etrafı

sourlemonade

thm--> muharrem ertaş
tsm --> abdullah yüce

pyro clustic flow
1

mobil görünümden çık