Arkadaşlar bir uydu alıcısı alacağım ama hem teknoloji özürlü bir adamım hem de pahalı bir şeye ihtiyacım yok. Sitenin çanak anteni var tepede onu kullanacağım. Ulusal kanalları göstersin yeter. Şimdi hiç bilgimin olmadığı çok ucuz iki model arasında kaldım yumatu onboard uydu alıcısı 35 lira hiremco f1 uydu alıcısı 52 lira. şimdi hiremco'nun yumatuya göre avantajı nedir. yumatu bana sıkıntı oluşturur mu? ne yapayım? bu fiyatlara yakın önerebileceğiniz başka aletler var mı? yardımlarınızdan dolayı çok teşekkürler.




 

www.hepsiburada.com

hollowlife

Selamlar;

Yumatu Onboardbox 35 lira çok. 29 liradan yukarı verme. Ama kullanacağın sistem apartmanın merkezi sistemi diyorsun, Onboardbox sana sıkıntı yaratabilir. Merkezi sistemlerde verimli çalışmaz o model. Ayrıca cihazın arkasında sadece scart çıkışı var. Eğer televizyonunda scart girişi yoksa işe yaramaz.

Benim tavsiyem sana Atlanta 2010 ya da atlanta 2020 olur. Gittigidiyor üzerinden satışta yapıyorum. Olmadı bi mesaj yaz bana uygun fiyatlı suser işi bir şeyler ayarlayayım :)

alkolik imam

kıymetli cevaplarınız için teşekkürler lakin neta ya da atlanta piyasaya göre ucuz tabi ama bir seoul hiremco f1 neden olmasın 52 liraya

yumatuyu sildim o zaman alkolik imam kardeşim.

istanbul beyefendisi

hiremco pek tavsiye etmem kalitesiz cihazlar. Servis desteği de kötü.

alkolik imam

ucuz cihazların neredeyse hepsi benzeri chipset ( ali, sunplus vs. ) ve donanımı kullnıyor.

ucuz cihazlarda tuner onboard olduğu için eğer sinyal düşük ise sorun olabilir ( az ihtimal)

bunun dışında yumatunun büyük bi dezavantajı yok. tabi ucuz cihaz kanal geçişleri yavaş olur biraz. ama işini görür.

orpheus
1

mobil görünümden çık