www2.saturn.de

www2.saturn.de


google translate ile inglizceye çevirebilirsiniz sayfayı almanca anlayamadıysanız. şu ikisinden birini alacağım da karar veremedim. kısaca hangisinin hangi özellikleri iyi-kötü söyleyebilir misiniz, bi' karşılaştırma yapabilir misiniz özetle?

 

sony'nin lensi carl zeiss olsaydı sony derdim ama pentax diyorum.

kilecerme

sony'yi birincil agızdan inceleyen, eleştiren bulamadım google'da ama pentax ın o modelını yahoyt falan övmüş, 720p HD video falan da çekiyomuş ki bu da çok taşaklı bir şey.

hjarteblod

Aslında ikisi de değil ama şunu söyleyebilirim ki Sony'nin compact dijital makineleri son yıllarda oldukça başarısız. Pentax'tan yana şansını kullanabilirsin. Pentax'da image stabilizer olmadığı için düşük ışıklarda düzgün fotoğraf elde etmek zor. Gerçi Sony'de var da ne oluyor denebilir. Çünkü bu sınıftaki kompakt makinelerin hiçbirisi düşük ışıkta performans vermez.Sonuç olarak Pentax. Ama başka marka düşünürsen elbette Canon..

sanity

aslında ipod touch ve bu makineler aslında seçim yapmam istendi ama ben Pentax'ı seçtim.
ipod touch'ı fotoğraf-video makinası olarak kullanmak mantıklı gelmedi. zaten ipod shuffle var müzik için. yazık olucak yani alete.

sadece o internet sitesinden ürün seçmem ve 100€'yu geçmemesi gerekiyordu. zaten 2 makina var 99€, onlardan da Pentax'ı seçtim. dış görünüş güzel, özellikleri tatminkar. optik zoom'a ben de önem veriyorum ama ucuz etin yahnisi artık, gittiği yere kadar. ilerde dslr alırsam da pentax'ın beyaz bi dslr'ı var ya, onu almayı düşünüyorum.

bu alacağım pentax'ı belki videoblogging, ve profesyönel olmayan fotoğraf çekimlerinde kullanacağım, eh, uygundur heralde.
aslında sony veya panasonic'i seçmememdeki en büyük etken dış görünüşlerinin çok standart olmasıydı.

edit: pentax'ın flashı var en azından, gece çekiminde avantaj diğerlerine göre.

hjarteblod
1

mobil görünümden çık