www.hobimeydan.com

Fiyat oldukça normal göründü bana. Ankarayı bilmiyorum, uygun mekanlar vardır elbet... zorlasan 10-15 lira aşşadan alırsın.


biraz kazık sanki;
masaüstü şövaleler ucuzudur, tahta iyi bi tane 25, plastik hafif minik yer kaplamayan bişey 10-15 bişeydir.
boyalar louvre denilmiş hiç duymadım. belki ben biraz uzak kaldım bilmiyorum. başlangıç için maries önerilir. dikkat edin bi çin malı taklit olanı, bir fransa malı vardır. pebeo ucuz idare eder seviyededir eğer tekli tekli alacaksınız.
südor fırçalar iyi değildir tel tel dökülür. fonart mı ponart mı, ucuz, yine acamiler için idare eder. samur kılından olanlar gayet kalitelidir, fiyat farkı olur azcık. adını hatırlamadığım iyi bi marka daha vardı (evet hamlamışım ben). elinize aldığınızda fırçanın ucunun yumuşacık olması gerek. fakat parmağınınzla bastırdığınızda kolayca kıvrılmamalı, parmağınıza baskı yapmalı.
25*35 tual en mini boylu tualdir 4-5 lira bişeydir. alıcaksanız 30*40 30*50 35*40 35*50 gibi orta boyutlarda bişey alın.
spatulaların fiyatı değişir. çok sert olmamalı mutfak spatulası gibi. az esnek olmalı.
bana 75 çok gibi gözkütü :/
